Nstshadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ya konuyu garip bi şekilde bulamadım :S aramada bi problem yaşıyorum hiç bişeyi bulamıyorum :S bu lanet yeni eklentiden fln sanırım :S aranıza oynayan varmı? düşünceleriniz nelerdir? Richard abimizin olayın içinde olunca baya heyecanlıyım tabide sonucta ortada bir Wow / Warhammer kos koca SWG bitti yani gerci NGE yuzunden bitti o ayri bir durumda yani neyse gerci yetti bana fantasy wow / wh oynamamda artık...EVE yada city of heroes fln düşünüyodum bide bi kaç bekledigim oyun var swtor / star gate worlds gibi...neyse gene sonuç olarak durum nedir? oynayan edenimiz varmi? varsa oyunda bol oyuncu varmi? sadece pve mi? pvpmi? nedir ne degildir? oyunda full monotonlukmu var? yoksa ne biliyim swg cantina mantigi gibi seyler varmi? cvp verirseniz cok sevinirim.. ayrica yeni baslik icin tekrar ozur diliyorum :( sileyim su firefoxu sapitti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi, uzulme ama, tabula rasa iptal oldu, kapatiyolar serverlari. richard garriotta isi birakti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nstshadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 :O oha oyun GG olmuştur direk desene :S bu arada explorerla denedim arama yaptım konuyu boşuna açmış oldum biraz :( ett kapanıyomuş cidden bi hevesle alıyodum az daha bi yorumları alıyım demişim iyiki oh be :/ city of heroes hakkında bilgin varmı acaba? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o devam ediyo bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nstshadow Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 oyuncusu cartu curtu varmi? :S DC universe / champions online diye 2 oyun var gelen patlatırsa bunu diye tırsıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 şu an beleş diye biliyorum oyun fakat kapatılcak komple yani.. ne umutlarla almıştım oyunu , oyuna girdikten 1 saat sonra silmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bende o kadar umut edip almistim arkadaslar gelin richard garrion dunyaya doner donmez hemen capsul cikisi bi dovek lann(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar