Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağrı - Doğu Beyazıt'a Asker Çıktım

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Allah hepinizden razı olsun

* Sağolun *(:D

türkiyenin en şanslı 110 kısa dönem askeri şu an benim gibi benimle birlikte bu dağlarda tim komutanı. diğer kısa dönemlerden de farklı hudutlara gidenler oldu ama bizim hudut taburumuz bölgenin tek 1. derece kritik hududunda. bu yüzden diğer hudutlara giden arkadaşlara s.a. a.s. geçin yatın şafak atsın demişler. bize de geldiğimiz gün uçak savar nasıl sökülür takılır onu gösterdiler...

ama ben mutluyum. bodrumda askerlik yapanlara selam olsun :) burada gördüklerimizden ve yaşadıklarımızdan sonra, sivil yaşam vızzz gelir tırrıs gider. bu arada -40 gören ve kütüğü antalya olan biri olarak tek söyleyebileceğim, önümüzdeki aylarda istanbulda veya antalyada sokaklarda çıplak gezen biri yakalanırsa o benimdir :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
Allah hepinizden razı olsun

* Sağolun *(:D

türkiyenin en şanslı 110 kısa dönem askeri şu an benim gibi benimle birlikte bu dağlarda tim komutanı. diğer kısa dönemlerden de farklı hudutlara gidenler oldu ama bizim hudut taburumuz bölgenin tek 1. derece kritik hududunda. bu yüzden diğer hudutlara giden arkadaşlara s.a. a.s. geçin yatın şafak atsın demişler. bize de geldiğimiz gün uçak savar nasıl sökülür takılır onu gösterdiler...

ama ben mutluyum. bodrumda askerlik yapanlara selam olsun :) burada gördüklerimizden ve yaşadıklarımızdan sonra, sivil yaşam vızzz gelir tırrıs gider. bu arada -40 gören ve kütüğü antalya olan biri olarak tek söyleyebileceğim, önümüzdeki aylarda istanbulda veya antalyada sokaklarda çıplak gezen biri yakalanırsa o benimdir :p

Evet en büyük artı yönüde zaten o. Böyle şartlarda bir 5 aydan sonra sivil hayatta top atsalar yıkılman. Ufacık seyleri bırak hiç bir şeye kafayı takmazsın psikolojik durumun harika olur valla iş hayatı falan vız gelir.
Sorması ayıp ne mezunuydun?
Bi de tim komutanları genelde asteğmen oluyor benim bildigim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...