Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Hehe ekran kartı bitti şimdi bu çıktı ama bu öle donanım değiştircek türden değil sadece bişiyi yanlışmı yaptım bilmiyorum öncedende böleydi ama sonra bir yolunu bulup ayarlamıştım , neyse konumuz şu şimdi benim harddiskim 200 gb fakat windows bunun sadece 130 gbını görüyor c olarak öncesinde bi şekilde F açıp geriye kalan 60-70 gb i da koymuştum ama şimdi nasıl yaptığımı unuttum bir yardım edebilirseniz çok iyi olur , saolun (( format attım bu arada )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ilahi bi şekilde yaptığım yolu buldum :D neyse teşekkurler , konu silinebilir mümkünse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 my comp(sag klik)> manage > disk management bicimlendirilmemis alani burdan gorebilir/duzenleyebilirsin. edit:derken yapmissin bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 evet bende öle bilinçsiz bir şekilde oralara girdim , genede çok saol , bu arada x1650pro aldım fazla masrafa girmiyim diye...idare eder yani işimi görüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar