0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Baluu said: ben ordan gecerken biri dese amca gir içeri :))))) hiç bişey anlamadı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 irin said: ulasamıyorum.telefonlarıma bakmıyor,mesajlara hiç.bilmiyorum kendince sebepleri vardır muhtemel. ama ben üzülüyorum,sonra kızıyorum,sonra çirkin bir insan oluyorum.ama haklıyım da hani,iplenmiyorum.// ey sevgili duy sesimi,kzıdırdım seni,affet beni! bunun üstüne affet beni?!? şaka lem şaka benden zarar gelmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Greeny said: bana kız diyenin çükünü koparırrım kızma greeny,sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Irin surekli ulasma zaten yani. Herkesin bi kendi hayati olmali. Guvenmiosan ayril, guveniosan birak bu isleri, sadece ozluosan da babani hallet gece git kal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 can sana ulasamiyorum, telefonuna cevap ver =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 akila msne gir:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 aquila said: can sana ulasamiyorum, telefonuna cevap ver =( Aga bu gece yogunum. Nisanlimla cise giderken babamin cebinden forum trolluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar