SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 forgiver said: house md 3 stories i geçen bi daha izledim uzman yorumu geliyor yalnız kedi versiyonu nasıl bilmiyorum spoiler köpekler ağızlarına herşeyi alır bu yüzden ağızlarında her türlü mikrop virüs bakteri olabilir ama aynı şekilde ağızlarında çok güçlü antikorlar dolaşır bu yüzden birşey olmaz onlara ama gelipte bir insanı ısırırsa, işte ağzındakilerin içeriğine bağlı olarak ısırılan bölgelde çok kötü sonuçlar olabilir mesela adamın bacağını destereyle kestiler ama film icabıydı tabi modern tıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kedinin aşıları tamamsa bir şey olmaz. benim haydut (r.i.p.) her gün kanatıyordu oramı buramı, çok ötü kalpli hayvandı nur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dynun said: abi ne alıp veremediğin var benle haha. dezenfektan kullandım bişey olursa gidicem bakalım. yakın zaten Kuduz muduz olursa belirtiler ortaya çıktığında müdahale için çok geç olur yalnız. Git bence bi aşı yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 windex sik evde varsa, bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aquila said: windex sik evde varsa, bisey olmaz. Anladım ben onu... da yanlış anlayanlar olabilir... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ağzından köpük geliyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Emaleth said: kedinin aşıları tamamsa bir şey olmaz. benim haydut (r.i.p.) her gün kanatıyordu oramı buramı, çok ötü kalpli hayvandı nur içinde yatsın. Karnıma ağrı girdi en çokda bu yorum kopardı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 benide ev kedisi tırmalamıştı, aşısını yapan veteriner bile git demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar