DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bir süredir bakınıyorum ama başta wi-fi si olan ve güzel bir görünüme sahip daha ucuz bir telefon bulamadım. kanserojen telefon diyorlar ama mühim değil. daha iyi bir alternatif var mıdır acaba? e51 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 e65'in görünüşü mükemmel ama daha ucuz değil. biraz üstüne koyabilirsen çok iyi alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 e65 in yeni modeli çıktı. benim aldığım hiç bi nokianın fiyatı düşmüo lakin e65 sahibiyim. ama bozuldu durduk yere. kabı dışında içi tamamen değişiyormuş. ama yani e65 klas telefon bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 e65 sürgülü ama :( rahat mesaj yazamıyorum sürgülü telefonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 sen e65 in tuşlarına dokunmamışsın daha :p görebiliceğin en yumuşak tuşlar :) ama sürgülü ile aran iyi değilse bilemem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 e65in tuşları muhteşem, büyüklüğü ve yumuşaklığı.. tek sorunu hassas olması lanet telefonun, boyasına falan dikkat edicen, ya da benim gibi komple soyacaksın açık kahverengi olacak agegageag wi-fi çok iyi, son güncelleştirme ile alanı da arttı. çok şık birşey ayıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 e51'i gönül rahatlığıyla alabilirsin. ben kullanıyorum. wi-fi kuvvetli. tuşlar güzel. ama müzik dinlemek çok önemliyse -tabii bir de video veya fotoğraf çekmek- kamerası 2 mp olmasına rağmen sana yetmeyecektir. kendisiyle gelen kulaklıklar da ahım şahım ses vermez ama ben sony kulaklığımı kullanıyorum adaptörle. canavar gibi müzik dinliyorum. sonuçta iş telefonu. bir de sar değeri yüksek ama aynı anda wi-fi kullanıp + görüşme yaparsan mı ne o değere ulaşıyo.. yani her seferinde sar o değer değil. ayrıca kulaklıkla kullanırsan sar değeri daha düşük ama kulaklıksız kullandığın bir telefondan daha bile az etkilenirsin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar