luxie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 uzun süredir ipod videomla mutlu mesuduz kendisi 80 gb bide, neyse geçen düşürdüm ve ekranı çatladı sanırsam, ekran karadı renkler karıştı sadece bir satır görünüyo ve malesef bu çok üzücü, hediyeydi fln şimdi servise veriyim diyorum ama yapılabilir bişimidir acaba? bide ne kadar isterler fln ipod kadar para isticeklerse yurt dışından yenisini aldırsam daha mı mantıklı olur? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 min 200 euroya degisir o ekran gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yenisi kadar para isteyebilir uzuldum senin adına :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 garantisi ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 garanti geçti malesef hem ben düşürdüm garanti kapsamına girmezdi pöf o üzüntüyü bide bana sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Garantiden çıktıysa yenisini al. Hem servis ücreti pahalı olur hemde min. 1 ayda geldi servise verdiğim bütün ipodlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ben de ipod video almayı dusunuyorum da fiyatlar ne civarda acaba? ikinci el almak mantıklı mıdır bi de, sonradan sorun cıkarsa falan patlar elimizde di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 itouch al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 param yetmez aytaça. 4gb'lık 3. nesil nanolar hosuma gidiyo aslında ama su kriz ortamında ona bile para veremiyorum peh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 3. nesil değilde bence 2. nesil nano lar daha hoş.. ufak tefek çıtı pıtı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 insanlar en ufak olayda çöpe atmak zorunda kaldığı bu markayı niye inatla tercih ediyor anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 belki geniş ekranından belki özelliklerinden belkide sadece özentilikten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar