Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 o bebek * olcak, aha söylüyorum yazacaktım. (*herhangi bi wow ırkı.) ne yazıyım die düşündüm, dwarf desem cüce olcak çocugunuz der gibi, troll desen hakaret, orc desen çirkin, elf desen çok yavşak bi mesaj olcak. yazamadım bişey. böyle bitiriyim bare bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Voys said: o bebek * olcak, aha söylüyorum yazacaktım. (*herhangi bi wow ırkı.) ne yazıyım die düşündüm, dwarf desem cüce olcak çocugunuz der gibi, troll desen hakaret, orc desen çirkin, elf desen çok yavşak bi mesaj olcak. yazamadım bişey. böyle bitiriyim bare bu mesajı. Bence human olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hehe Paticik camiasına teşekkür ediyorum. Desteğinizle o oyun oynanıyor, ve yine desteğinizle geceleri dayak yemez oldum. WoW kızıma yetişmez bence o zamana daha über bi oyun olur elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 wow oynamayın oynatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ardeth said: wow oynamayın oynatmayın Nefri bilemiyorum. Benim yeniden başlamam çok zor, oyunla mı ugraşcam bez yıkamakla mı? hihihi (evet yıkanır bez kullancaz ekolojik açıdan) Bir de kızımın poposu, ayakları bütün oyunlardan daha cazip. Ben oynamam, eğer başarırsam oynatmam da... Ama bu gizli misyonum, Nefr kıza özel oyun yazayım falan diyodu geçen gün... Ahhh... ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar