stong Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 arkadaslar ben birsey sormak istiyorum ben orjinal uo nerde bulabilirim ne kadardır ve osi nin aylık fiyatını ogrenebilirmiyim bu aralar uo dan cok koptum osi en son 10 $ dı simdi ne kadar olmustur haberim yok o yuzden soruyorum ben 3 yıldır uo oynuyorum 4 yıl oluyor her zmn osi dekilere imrenmisimdir sizin burda gosterdiginiz ss lere inanın agzımın suyu aka aka bakıyorum bıktım bu doner serverlardan sizler gibi insanların yanında olmak ne buyuk mutluluk verir bilemezsiniz bu arada eskiler beni tanır nb ligim burda gecmisti o eski mesajlarımı okuyunca bazen oyle guluyorum ki
stong Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 bide sanırım eskiden osi de necro yoktu su meslekleri yeniden bi anlatırmısınız neler degisti neler geldi bilmiyorum ayrıca yeni binekleride ss ile gosterebilirseniz sevinirm cok sey istiyorum da beni kırmayın :)
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2003 www.gameloaded.com[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
nicholai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 evet eskiden necro yoktu, son gelen birkac yeni skill var, chivalry, necromancy, focus falan...bunlardan baska var mi bilmiyorum, ben de fazla giremiyorum bu ara. ama degisen cok sey var, ben de 99da basladim osi'de, birkac yil yogun oynadim sonra biraktim, bitek evleri refresh etmeye giriyodum, gecen girip bi baktim ortama, olmaz boyle fark ya, oha dedim!!! spell chanelling diye bi olay var, silahlar degismis... eskiden bende server'in en guclu silahi vardi (osi - europa - supremely accurate silver blessed halberd of vanquishing - +25tac +25damage x2 dmg to undead) simdi vanguishing silahlari demirciler yapabiliyormus!!! - moralim bozuldu :) guzel ama, yani yeni sistem oyunu daha renklendirmis, detaylandirmis[hline]together we stand, divided we fall... Roger Waters
mono Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 hehe europanin gizli efsanesi nicho ' m benim... malesef...o kadar cok sey degisti fiatlar altust olduki...komedi.. bakalm daha neler olacak...ha ozellik demisken...swing speed ozelligi Dmg increase i dover ;) (fth)[hline]*curiosity res-kills* ...mono
Öne çıkan mesajlar