strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 meraktan soruyorum internette dolaşırken rastladım Hyosung GT 250 R diye bir model var ve çok hoşuma gitti fiyat olarakda sanki uygun gibime geldi bu modelin benzeri diğer markalarda neler var bildiğiniz honda ducati suzuki yamaha kawasaki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Eğer ki yeni başlayacaksan sürmeye Cbr125 al derim.Ha ben zaten biliyorum hali hazırda da sürüyorum diyorsan eğer GSX650F derim.Bir de şu var aklın varsa Hyosung alma ne custom ne de sport evet 250 cc gidiyor ama durmuyor ne yazik ki ve vibrasyon aşırı derecede fazlalaşıyor yokuş yukarı zorlanmalarla karsılasman muhtemel aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hyosung artık gelmiyo diye biliyorum, kanuni s&t üretiyo artık ama aynı model. Başlangıç için çok iyi bir modeldir. R değilde naked olanını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 cbr 125 ler hep 3-5 bin lira arasımıydı ? daha fazlaydı diye hatırlıyorum. şu borçları bitirdiğimde cbr alayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Bide motosiklet olacak o. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar