Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bende inanmak istiyorum uzaylilarin gercek olduguna, ama öyle youtube da gördügüm videolara, bikac eski askerin anilarina dayanarak inanamam ki. Bu olay 'elmayi havaya at, yere düstü, yer cekimini kanitladim' gibi basit degil. Dinler yikilir, insanlar kaosa sürüklenir, sokaklarda sevisirler. 2 hafta önce saat 3 bucuk, yatakta bi o yana bi bu yana dönmekten bezgin düsmüs bi halde, tesadüfen panjurlari acik birakmistim. Gözüm bi isiga takildi. Agacin en üst noktasinda, yerinden milim bile oynamadi. Pencerede hemen hizaladim. Hava tamamen bulutluydu. Hatta kar yagiyodu. Gökyüzünde tek bi yildiz bile yoktu. Ardindan cevresinde daha ufak birkac isin daha farkettim. uzun araliklarla belirip kayboluyolardi. Önünden bulut gecerken isigi kesilen bi gök cismi olma ihtimali yüksekti, ancak dedigim gibi hava tamamen kapaliydi. Anlam veremedim. Kücüklügümden beri de uzun beyaz suratli, büyük siyah gözlü uzayli modelinden hep ürkmüsümdür. Eger geldilerse lütfen gündüz görünsünler. Ürküyorum cünkü. Ayrica eger canimi yakmazlarsa üzerimde deney de yapabilirler, ama teknolojilerini ögretmeleri kosuluyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Anal probe var onlarda fiks, deney paketini alınca illa o dageliyo (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Warchief said: HiçKimse said: X: Ufolara inanmıyorum çünki görmedim... Görsem BELKİ inanırım(!) Y: İnanmak için GÖZÜnle algılaman şart değil. Keza öyle bir şart olsaydı ilahi dinler olmazdı.İslam olmazdı müslüman olmazdı ve müslüman lugatındaki DİNSİZ olurdu. X: Tamam ben GÖRMEYİ ŞART olarak kabul ediyorum n'olacak ¿ Y: Ne o illa DİNSİZSİN o zaman dememi mi istiyosun Mutlu mu olacaksın? X: Görmediğime inanmam... Y: Yav harbiden görmüyorsun sen ha... O heryerde herşeyde sende bende hücrede evrende... X: Görmediğime inanmam... Y: Aslında haklısın ben de senin mal olabilme ihtimaline inanmazdım artık GÖZÜMLE gördüm inandım... ne çaresiz bir savunma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Her konuya DKvAB kitabından alıntı yapmana hastayım şef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 SonSözümSonAnİçin said: Cin'ler Aslında Uzaylılar Olabilir... Yada Uzaylıları Cin diye biliyor olabiliriz... Ne kitabı yav anlamadım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Cin deme gelir. 3 harfli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Uzaylı deme 6 harfli de, yoksa gelirler.. Anal sonda da var ellerinde, ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 o zaman UZAYLIIIII UZAYLI YOK MU UZAYLI! tabi üstte yazdıklarım şaka gerçek degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Marveloth said: sokaklarda sevisirler. su andan itibaren tum varligimi uzaylilarin oldugunu kanitlamaya adiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Parfüm filmini izledinmi? Belki fantezilerini bi nebze olsun gerceklestirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kadin kesemem, kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kurban bayramı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bu adamlar babanızın amcası falan mı? rütbesini nerden biliosunuz? bende sultanahmet camii imamıyım, allah yok. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Milletçe defalarca kez unuttuğumuz birşey var.Özellikle forumlarda. Yav biri bişey iddia ediyorsa sana ispat mecburiyeti mi var. Tamam senin düşüncen saygı duyarım sen de benimkisine duy de geç. Kilise papazı mısın dinsiz misin ateist misin... bana ne... Benim düşüncelerimden de sana ne... Uzaylılara inanıyorum diyene "yok lan onlar salak kandırmışlar seni" kıvamında cümle ile dalmak nedir... bırak o öyle bilsin. Uzaylılara inanıyorum onlar cinler olabilir hatta cinler uzaylı olabilir. Allah'a da inanıyorum maymunla alakam yok keza maymunluğa gerenkte yok. Hem islam uzaylı ve dinazor yok demiyor ki... Sahsen benim düşüncem bu. Benim doğrularım benim seninkiler senin olsun.Niye illa değiştirmeye çalışıyorsun... Elleşmeyin fazla yorumunuzu yapın geçin madalyam yok ama saygı duyun. Balonlulara da saygı duyun ayrıca. Rica ediyorum. Aramızda karşı fikir belirtmek için madalya gerekli görüşünde olanlar var. Kıssadan hisseyi çıkarın kafanıza göre yine döktürdüm. Şayet bu yazıyı okuyanlar için büyük sırlar gizledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bunu kursun arka kapisinda cektim. Bunu da odamda yakaladim. Warchief, eger insanlar senin inanclarina saygi duymuyolarsa, sende onlarin fikirlerine saygi duyma. Insan iliskileri karsiliklidir. Her söylenene, her yazilana cevap vermek zorunda degiliz. Duymamazliktan gelmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hemen su at ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Görüyosunuz dimi... İnanın o zaman :) Oh Wai...or i'm Fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 aquila said: hemen su at ustune Al sen at abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ne ben senın, ne sen benım dusnuceme saygı duymak zorunda degılsın. duymada mumkunse. uzaylılara ınanıyorsun dıye dalga geçmıyorum, bende vardır dıye dusunuyorum ama dunyaya geldıklerıne falan ınanmıyorum. lakin konu o değil, video'daki adamların kimliklerini nerden bılıosun sen? dıyorum. Kapına bi adam gelse ben tuğgeneralim askeri bi operasyon için arabanı ver dese verecek misin? bılemezsın tanımıosun. Dünyada ufo varlıgını kanıtlamaya çalışmak için mılyon tane fake ameliyat videosu var, fotoğraf var, hikaye anlatan adam var. Bu adamların sıradan adamlar olmadığını nereden bılıyorsun? bana göre tamamen show. Bunu dıyorum ben, banane senın dusuncende çok mu umrumda yani lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 abi basin toplantisi yapiyo adamlar, selam biz 400 arkadas toplandik basin toplantisi yapmak istiyoruz de bakalim ne dicekler. onu da gectim adamlardan 1-2sini googlela bakalim ne cikicak. onun disinda, oldugunu bildigimiz, gordugumuz seylerle dalga geciyoruzda, varligi kanitlanmayan seylerle neden dalga gecip eglenmeyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Müsadenle katildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Voys said: Bunu dıyorum ben, banane senın dusuncende çok mu umrumda yani lol (tu) Aynen ben de bunu diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 arkadaşlar kavga etmeyin ortalık alanda. pistlere bekliyoruz sizleri. dotaya gelin savaşın alın hıncınızı. :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Kusura bakmayın, 5 saate yetiştirmem gereken dönem ödevi vardı. Onu yazıp verdim. Ondan sonra da her 2 Zeitgeist filmlerini izledim. Dünya görüşüm değişti. Moment of Clarity'yi yaşadım. Geldim, en son attığım posttan sonra attığınız bütün postları okudum. Genel olarak ciddi bir şekilde cevap verecek bir post göremedim, veya kafam o kadar dolu ki şuanda cevap verme isteği kalmadı. Konuyu dalgaya almadan ciddi bir şekilde tartışmak isteyen arkadaş olursa "Sovereign bu sana" desin, dikkatle okurum, saygılı bir şekilde cevabımı veririm. Hepinizin bayramı kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 The Day the Earth Stood Still cikicak yakinda, onun reklami olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar