Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 alper'in değişik versiyonu :D ayrıca unmedal fetişisti... :P
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Eralp said: Aklıma güzel bir bağyan geldi. Madalyasızlara da ayrı bi sempatim var :D . Tamam o zaman (k)tanisalim.
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Marveloth said: Tamam o zaman (k)tanisalim. Omg...Blood Elf Male...
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arkadasım adam gibi bi nick gelmiyo ki yorum yazalım,ne yazayım ben buna şimdi
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Yerim seni nutella Nutella gibisin Kasik kasik... bunlar geliyo aklima =)
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Marveloth; Marvel Comics AdamınBiri said: Sabah akşam Nutelle Yerim Uyanınca ağrıyor her yerim Diğerlerini geçtim seni seçtim Sen olmazsan nutellam ben ne ederim.
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: Marveloth said: Tamam o zaman (k)tanisalim. Omg...Blood Elf Male... Marveloth said: Bloodelf mage Oha Warchief, ipuclarini birlestirsene.. yoksa yoksa Marveloth......
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Marveloth said: Yerim seni nutella Nutella gibisin Kasik kasik... bunlar geliyo aklima =) cok terbiyesizsin
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: Marveloth; Marvel Comics AdamınBiri said: Sabah akşam Nutelle Yerim Uyanınca ağrıyor her yerim Diğerlerini geçtim seni seçtim Sen olmazsan nutellam ben ne ederim. Abow nutella sen AdamınBiri ne demiş görmemişsin...
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Marveloth said: Oha Warchief, ipuclarini birlestirsene.. yoksa yoksa Marveloth...... Üzgünüm ama evet...Düşündüğün gibi...Ve tıp şu noktada hiç birşey yapamıyor.Dua edelim...
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Nutella yiyemiyorsaniz Sokella yiyin.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aklıma marvel geliyo sora magnetooooooo diye bağırıyorum
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 harry potter daki çakma karakterlerden biri gibisin ama onun yanında mafya üyesini de çağırıştırıyorsun. ne alaka bilemiyorum
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Lexius Lexicon of power. İnscription şeysi wowda Fail! veyr10; veyron oda bi kombi markası gibi geldi
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 berbat bi nick nick tarihinde gördüüm görebilceğim en kötüü nick
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 2pacAmaruShakur said: berbat bi nick nick tarihinde gördüüm görebilceğim en kötüü nick Ben de öyle düşünüyordum seninkisini görene kadar... (td) Tüh Fail! Marveloth; arkadaş.
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 @warchief. babacan.. ben bu nicki kullanırken wow diye bişi yoktu.. fail..
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 InneR_ChaoS; Yazım tarzını geçersek böyle ürkütücü satanik bi izlenim oluşturdu
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Lexius; Böyle galaxsi ismi gibi bişey gibi. ***Arkadaşlar yazın suraya ıkı kelıme yorum da bize malzeme cıksın ya off 4 5 kısı kendı kendımıze şişe çevirip duruyoruz olmuyo ama.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: InneR_ChaoS; Yazım tarzını geçersek böyle ürkütücü satanik bi izlenim oluşturdu nicki 16 yasinda aldigim icin olabilir o yazi stili kac sene gecmis simdi 21 kaosun satanizm ile ilgisi de yok zaten benimkinin anlami uzaydaki kaos baslangictan onceki anlar falan :O bu arada warchief-yoruk kabile reisi gibi
numberten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 chaos legion die bi oyun vardı onu hatırlatıyo heheh
Öne çıkan mesajlar