riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Merhabalar, Annelere gore telefon ne var piyasada? Temel ozelliklerini siraliyim ben siz ona gore bir telefon tavsiye ediverin... - Yazilarinin buyuk olmasi lazim, malum gorebilsinler.. - Menusunun sade olmasi gerek ki kafasi karismasin. - Ozellikleri minimum olmali: mesaj ve telefon rehberi kanimca tek gerekli olan ozellikler. Bunun disinda kamerasiymis, wap'iymis pek de onemli degil. Olmamasi fiyatini dusureceginden tercihimdir. Ayrica istenmedik ozellikleri kullanarak bosa kontor gitmesi de engellenmis olur. - Boyutu cok onemli degil - Tuslarinin dokundugunda hissedilmesi gerekiyor (razor, iphone, chocolate olmaz haliyle). - Son olarak da bu telefon cantaya atilacak.. Bundan dolayi calarken titresimin kuvvetli olmasi, calarken kiprasmasi gerekli. Zilinin yuksek olmasi gerekli. - Kapakli olursa daha iyi olur sanirim cunku cantanin icinde tus kilidini acmadan birakildiginda olur olmaz yerleri aramasin... Yardimci olursaniz sevinirim. Benim dusunemedigim bir nokta varsa hatirlatirsaniz iyi olur ayrica. Hic olmadi, annenizin kullandigi telefonu yaziverin, ben aralarindan bakayim. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Nokia 5110 (:D Acayip titrer. Acayip ağırdır, çantada değilse yokluğu hissedilir unutulmaz. Sesi gürdür. Bataryası uzun ömürlüdür. Ucuzdur. Fazla özelliği yoktur anneler gibi sadece gerekli olan vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Son madde olarak satin alinabilen yazmam gerekiyordu, unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 samsung sgh200x mi ne öyle bir şey var annemde. kapaklı falan dediğin tüm özelliklere sahip, ucuz. telefonum bozulduğundan bir süre kullandım ben de fena telefon değil tam anne telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çantanın içinde bir yeri aramaları bırak anahtar, el kremi, ıvır zıvır arasında ekranları çok çiziliyor anne telefonlarının o yüzden kapaklı al bence samsung al, model bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sgh200x nerede satilir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hmm stoklarda kalmamış sanırım ama x210 falan var hepsiburadada gördüm aynısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 70-90 ytl civarı samsungun 3-5 modeli var tanımına uyan onlardan herhangi biri olur. her yerde de bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamermir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 nokia 2310, annem kullanıyor.fazladan radyosu bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar