Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grunge, Alternative Rock bateristi lazim...


Blitz

Öne çıkan mesajlar

Walla nerden basliyam... Simdi uzun bi aciklama yapmak istiyorum cunku su ana kadar müzik kafamizin uyusmadigi insanlarla calistim; sonuc para, zaman ve moral kaybi oldu. O yüzden sadece yukarda da belirtiim gibi grunge ve alternative tarzda calicak olan biri lazim. Su an ortada bi grup yok ama mayis ayi icinde bi arkimla beraber calismaya baslicam. Kendi bestelerimiz uzerinde calisicaz. Aradigim gibi bi baterist bulursam da konserlere cikmaya baslayabilriz. Grubun formati bass, bateri, vokal-elektro olucak. Ama vokal konusunda kendime fazla güzenmediim için zaman içinde bi bayan vokal de ayarlayabilrim. Sonuc olarak ilgilenenler buraya bisiler yazsinlar. Sunuda belirtiyim calicagimiz gruplardan ornekler: 3 door down, muse, weezer, hole, pearl jam, the cure....[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı dertten biz de muzdaribiz walla, bis de arıos bi baterist ama biz ankaradayıs, sen nerdesin bilemem.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 06 Mayıs 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
walla blink 182 sum 41 good charlotte gibi tarz diyorsan gelirim 6 seneye yakın bateri ellemişliğim çalmışlıgım var bi işte bu yıl rahat calamadım okadar =) aksak ritimde yaparız gerekirse :D


abi Erutan'cım blink 182 good charlotte yapacaksan hiç müzik yapma daha iyi ya :)

kaliteli bişeyler yapın bari alternative rock yapacaksanız

ne biliim daha ağır gruplar çalın queens of the stoneage , falna filan bare.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 06 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki:
yaş kaç.
ne kadardır müzik yapıyosunuz.
ben 6 yıllık davulcuyum.
belki bişeyler yapabiliriz ama öss felan var.


Head kardes, ilgi gösterdiğiniçin saol...
Ben ve diğer arkadas 3 senedir çalıyoruz yaş 18 ama 3 senedir çaldığımıza bakma sen, bizde de öss var ama yalan olucak tabi o iş zaten asıl çalışma yazın felan başlıcak...
Eğer müzik türü konusunda ok diyosan bi ara buluşup konuşabiliriz.
O blink182, good charlotte çalan arka şunu diyim onlar da güzel gruplar bende dinlerim ara sıra ama onlar çalınmaz çünkü dinlenmez artık dünya da punk kalmadı. Dikkat edersen artık blink te tarz değiştirdi. Bi offspring kaldı ama o da ne kadar punk tartışılır...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya başkalrı punk yapmio die bence kendinizi dünya değişio biz de hade yapmayın yani birlikte stüdyoya giripte içinizden ne çalmak geliosa onu çalın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Toplum insanin haraketlerini sinirlandirir...
Bi de biz zevk için çalicak olsak ok istediimizi yapariz ama dill. Bi yerlerde çalicaz eger grup olursa bi yerlerde konser ayarlicam... Da punk çalmak ta bana bayginlik getirii. Gitara elektro ile baslayan varsa bilir ilk hep punk gösterirler. O yuzden...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...