Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 1.20c li bir makinadan flash belleğe c/p yoluyla almıştım oyunu ve onu yükleyip oynuyorum, şimdi 1.22a patch yüklemeye çalıştım ve sorun veriyor. tahminim düzgün bir biçimde cd den kurmadığım için? eğer tahminim doğruysa sorunun çözümü var mı, varsa nedir? tahminimde de yanılıyorsam çözümü var mıdır? w3 ve frozen throne cdm yok...şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 halloldu, kitliyebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Nasıl olduğunu anlatırsan iyi olur bende yapmak istiyorumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 regedit ten oyunun install path ini yaparsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ERROR: unable to apply patch to file 'UISoundInfoDialogSounds.slk' Bu var nabacam ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar