-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Selamlar, Geçenlerde bi arkadaştan Back To The Future serisini Trilogy olarak dvd ye çekip aldım.Arkadaşda biraz izledik fln gayet güzel sadece filmdi.Ama eve götürdüm açtıgımda arkada filmle ilgili yorum yapan sürekli konuşan 2-3 kişinin sesi vardı.E doğal olarak film böyle izlenmiyorum Editor's Cut versiondur fln dedi bazı arkadaşlar ama dvdyi çektigim arkadaşın evinde gayet yoktu bu sesler.Açılıp kapanabilen bişeymi acaba micro dvd playerde falan merak ettim.İzlemek istiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Evet açılıp kapanır bişey o. Mesela Media Player classic te dvd seçiyorsun ekrana bir kaç ayar geliyor onlardan sana uygununu seçiyorsun. Yanlız açılır kapanır derken o ayrı bir videodur asıl film başka bir videodur aynı klasörde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Media Player Classicte açtım arkada ses falan yok ahah noluyo bunu açıklayabilicek biri varmı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazanan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 herhangi bi video programının ses menüsünden katman seçmen lazım. dvd'de dil seçer gibi en kolayı vlc media player yükle her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar