olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Evt arkadaşlar kaspersky denedim olmadı , spybot search and destroy denedim olmadı kafayı kırmak uzreyim wow accauntu 2 kere hack yedi keylogger sanırsm ama bir türlü bulamıyorum yok etmesi şart deil sadece bulsam bile yeter şöyle detaylı tarama yapabileceğim free bir program önerirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 malwarebytes freeware. bayaa bşarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 derin tarama yaptırdım birşey bulamadı inşallah gerçekten birşey olmadığındandır, var olupta bulamadıysa ozaman kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 update edip dene tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ettim ettim, temizim heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar