StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bu hikayeyi Karalama defterinde gördüm ve Warcraft severlerin ilgileneceğinin düşündüm. click[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Güzel yazmış arakdaşımızda biraz kestirmelerden gitti gibi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 haua yarildim ulen wc ıle uğraşan adamlar warmış hll walla güzel olmuş sonunu oyunda izleyince gaza gelıosun ^^[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 anlatım bozukluğu hat safhada neyi ne zaman yazacağını planlamamış ve warcraft tarihi dışında kendinden birşey katmamış hiç beğenmedim özgün birşey değil yabancı bi kaynağı açıp tercüme yapmış gibi olmuş, hikaye havası yok güzel diyip geçerdim biri warcraft hakkında yazmış diye ama o zaman yazanın bir işine yaramaz şu yazdıklarımı eleştiri olarak algılarsa kendi işini çok daha iyi yapabilir.no offense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 sayenizde gelişeceğim... Bu arada İsildur Eve Dönüyor 'u okudunuz mu? Yine bana ait yine fantazi... Onda biraz daha yaratıcılık bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 güzel olmuş tebrikler...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar