Helm Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Merhaba bende bu oyunu oynamaktayim Karag dronda oynardim ama baktim server nufusu az bende karag eight peakse gectim.karag dronda 40 warrior priest 33 bright wizard 25 rune priest wardi ama tabi dusman olmayinca savasinda anlami kalmiyoru pek. Simdi daha bi kac gun once black guard actim ve onu oynuyorum eger aktif ve birlikte oynamayi seven arkadaslar varsa guildimle konusup girmenizi sagliyabilirim. Guild adi Atreides daoc dada vardi boyle bi guild. Bu arada baska warhammer online turk forumu varmi aktif olan sonucta communityler guzeldir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 selam yine patinin bi sitesi warhammer online Türkiye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Servera hos geldin, malesef order tarafindayiz, artik savas alaninda gorusucez napalim :) Basarilar, iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar