hyde Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 baska sehırlerı bılemem ama antalyada golf ele düstü herkesın altında golf var artık golfun yenısını cıkarma vaktı geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Golf çok lüks bi araba değil ki ele düşmesi doğal .. Da elle düşmesi nasıoluo ? :)[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Benim kuzen almak istemiş 4 ay sonraya veririz demişler.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 golf zaten sınıfında en çok satan araç fiyatıda sundugu ozelliklere ve kalitesine göre makul 2. eli de satarken cok fiyat düşmüyor (diğer modellere nazaran) e neden elalem tercih etmesin yani gayet mantıklı bu bakıma tabiki pek çok kişide görüceksin.[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bence biraz abartıyolar Pazarlama taktiği gibi geldi bana 4 ay sonraya teslimat yapılması Piyasada okadar çok golf görmüyorum ben istanbulda yok satan bi araç bukadar az olmamalı trafikte. Insanlar almak için sıraya girer 4 ay bekler bunu duyan aa bak nekadar iyi araba insanlar 4 ay beklemeyi göze alıyo bende golf alayım bari der.. Gerçi iyi araba aksini iddia etmiyorum ama beklendiği kadar başarılı olmadığı da bi gerçek.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Pazarlama taktigi olacagını pek düşünmüyorum zira 2000 yılında peugeot 406 alıcaktık adam dedi gemi ile getiriliyor ve sadece sv modelin en üst olanından kaldı siparişi alınmayan dierleri satıldı simdiden ki araştırdık fln hakikaten boyle ilk parti gelenlerin hepsi hemencecik alıcı bulmuştu diğer gemi 3 ay sonramı 4 ay sonra mı ne gelicekti.[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bende golf war çok memnunum. Allahtan focus filan almamışım onlar acaip düşüo satmaya kalktıın zaman ama vw öle deil direkt ilan wer ogün gider yanii. Geçen biriyle konuştm vw satıomuş yeni golf fsi 1.6 34 le 40 arasıymış peqi arkadaşlar fsi almıosan yeni golf almanın anlamı ne onu anlamıorm ii güzel hawanı at yeni golfünle ama sıfır a yakın alıo millet trendline işte 32.5 werip alıyım içnde ne halt olursa olsn . böle bşi yok komik yani bakıorm jantlar bile alaşım deil bazılarının yuh oluyorum o kadar parayı bayılmışın biraz daha werseydim yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Abi aceleye gelmez bu işler acaip para yatırıosun 4 aysa 4 ay beklicen yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Gunde ortalama 2500 tane satildigina gore ele dusmesi gayet dogal bence.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Wala bizde astra alıyoduk bi ara yine böle 3 ay sonraya sıra weriyolar fln deniyodu heryerde araya adam sokucaktık sonra gittik bayiye haftaya binersiniz fnl demişti. Bu arada okadar para weriyon jant kapaklı arabaya biniyon diye aşşalamış bi arkadaş ama herkes 30 40 milyarı peşin çıkarıp veremiyo kredili alınca 1 milyar krediye 4 yılda %80 gib bi miktar faiz ödüyosun eğer bi jant kapağı olmasın yok orası öle burası böle olsuna dalarsan kredi ile aldığın için 3 kuruşluk şey 9 kuruşa gelir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 FSI alıcaına A3 alırsn[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Vodan, 06 Mayıs 2004 01:20 tarihinde demiş ki: Bence biraz abartıyolar Pazarlama taktiği gibi geldi bana 4 ay sonraya teslimat yapılması Piyasada okadar çok golf görmüyorum ben istanbulda yok satan bi araç bukadar az olmamalı trafikte. Insanlar almak için sıraya girer 4 ay bekler bunu duyan aa bak nekadar iyi araba insanlar 4 ay beklemeyi göze alıyo bende golf alayım bari der.. Gerçi iyi araba aksini iddia etmiyorum ama beklendiği kadar başarılı olmadığı da bi gerçek. Ne Taktiği Kendi kafandan Komplo teorisi yazmışsın :) + insanlar yeni golften ne bekliyolardiki beklediklerinin bulamadılar ?[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ön görünümü eskisinden çirkin bu golfün antalyada şu an sıfır bi sürü golf var her rengindende almışlar mübarek bi çıkıyon heryer golf hyde ın dediği gibi[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Şimdik 1.si golfün resimlerini gördüğümde ben çok beenmiştim fakat kendisini görünce okadarda güzel değilmiş dedim. Bunu sırf ben sölemiyorum herkes söylüyo bana sormak kolay 6.vitese sorsana :P Oyle yani çok farklı değil 4. nesil golften daha öncekiler gibi zıplama yapmadı yani.. "Komplo teorisi" ni kabul etmesemde kendi düşüncemi yazdığım doğrudur. Okadar çok görmüyorum ben 4 ay sonraya sıra verilcek kadar talep olduğunuda sanmıyorum kendi görüşümdür komik bulmana gerek yok.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar