Valeron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 arkadaşlar bu Muro filminde sonda geçen bi Türkü var,çet çet çet çet çetele de falan tarzı onun adını bilen var mı ? ayrıca filmde bi soundtrack var başlarda çalıo,hatta bi tane teaser dada var devrimci soundlar var :d bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çıt çıt çıt çıt çetene de sar bedeni bedene gibi bişey böyle yaz gugila gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ekin Ektim Çöllere Ekin Ektim Çöllere De, Yoldurmadım Ellere. On Besinde Yar Sevdim De, Sevdirmedim Ellere. Çit Çit Çit Çit Çidedene, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekin Ektim Gül Bitti De, Dalında Bülbül Öttü. Ötme Ey Garip Bülbül De, Yarim Aklıma Düştü. Çit Çit Çit Çit Çidedene, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Ekine Firaz Derler De, Güzele Beyaz Derler. Her Kime Derdim Yansam Da, Yana Yana Gez Derler. Çit Çit Çit Çit Çidedene, Sar Bedeni Bedene. Dünya Dolu Yar Olsa Da, Alacağım Bidane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tamamdır buldum sağolun varolun arkadaşlar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar