sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Selamlar öncelikle sağlam bi sorunum HDD içerisinde silinen bi veriyi geri almak istiyorum yanlız "Easy recovery" tarzı programlar işe yaramıyor çünkü data bir program aracılığı ile silinmiş ve bu silinen veriler genelde word excel dosyaları olduğu için geri aldığım zaman dosyalar abuk subuk çıkıyor saçma sapan yazılar çıkıyor.. Bu derdime çare olacak arkadaşa 200 gold rep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tune up utilities te vardı böyle bişey. bi dene belki olur. hiç yapmadım ama yapan gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 istanbulda fiziksel data recovery üzerine uğraşan kişiler var çok önemli bilgiler varsa. büyük paralar dökemem diyorsan sana şimdiden kolay gelsin. çünkü o hdd den her boot yaptığında o bilgilere ulaşman daha da imkansız hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Donanım yazılım'a taşıyorum. Daha çok yanıt alabilirsin orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Tekrar slm ilgi ve alakanız için tşkler, silinen dosyaların miktarı ve değeri gayet yüksektir silen arkadaş "DeleteOnClick" adında bir program kurmuş bu işin maddiyat kısmı önemli değil dediğim gibi "Easyrecovery" tarzı programların bi işlevi yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar