Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tokyo icin tavsiye

Cuce

Öne çıkan mesajlar

ortam guzel abi ama mevsimi degil buralari gezmenin bak yagmur yagdi gezemedim aksam erken dondum

ghibli rokzor bi yer, hayvanat bahceleri tahminimden ufak cikti ama iyiydi yine, cok komik gecti hayvanat bahcesi ama neyse onuda gelince anlatirim.

orasi ufak cikinca bende tokyo tovuro'ya gittim. Garip bi histi ciktim baktim etrafa falan. Metropolitan Goverment buildingin manzarasi daha guzel, hava sisliydi bugun ama Fuji dagini goremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

son gunlere dogru ki son gun bugundu yarin direk hava alanina gidicem, baya rahatladim alistim iyice.

yenir lan bu sehir.

yorumum budur evet.

daha detayli oraya gelince yazicam ama alisinda bide data overload olan bu sehri filtrelemeye baslayinca; tokyonun 3 stresi 303 yapan hali ortadan kalkiyo daha duzgun bi hale geliyo.

durun geliyom ben
Sosyal ağlarda paylaş

dimi... aslinda yanindada sey vardi. skull squadron armasi vardi ondanda alicaktim 2 dane...

ama cok bomba bisi aldim hakkini verirsem dagiticam hepinizi.

bu arada daha once dedimgim gibi heryer gundam burda. macross cok daha arka planda, yani bunu biliyosunuz zaten. Ama su varki gundamin yaninda stand actirmak bile cooook ciddi bir olay. geass falan baya sonmus durumda macrossdan az mali varki cok daha fan service bir animedi oncesinde manga gecmisi vardi falan filan. Macrossda elbet unutulup gidicek geriye yine sadece gundam/eve/ultraman(evet ultraman)/masked rider(eveeeet masked rider) kalicak ama olsun bu durum sevindirdi beni.

ha bide magzalarda ekranlarda genelde macross oynuyo anime muziklerde siklikla macross albumlerinden caliyo. guzel yane/
Sosyal ağlarda paylaş

akihabarada baya bisi var abi.

biliyosunuz orjinali mekanin pazar alani. bu gelisme adamlarin elektronikte oncu olmasindan sonra kamera sonra bilgisayar falan satma yeri. Tabi su anda singapurla cinle falan kapisamiyolar, ole bir uretim kapasiteleri yok. haliyle vermisler mangaya vermisler hentaiye verisler doujin'e otaku ne isterse he demisler. hala mekanin yarisi (yarisindan biraz azi aslinda) duty free avrupaya yonelik dijital urun satiyo ama artik kendi pazarlarina daha onem veriyo gibiler, satiilarin hic biri ingilizce bilmiyo cok nadir biraz konusuyolar.
manga ve otaku urunleri zaten sadece japonca burda. buyuk bir kismida +18. Ha bide tabiki arcadeler ve tokyonun her yerini sarmis kumarhaneler var burda.

akiba (biz akiba diyoruz burda desu) bole bir yer yani. Guzel mi? evet baya guzel ama omur burda gecmez o kadar iyi degil.

macross'unda 30'una cok kalmadi benim bildigim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...