aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 adamlar gundami ulusal kahraman ilan etmis. alo caponlar gercek degil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 haydi cuce abiiiiiiiiiiiiii! neler gördün onu anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abuk sabuk bi memleket. ghibli ile randevum vardi benim kabul edicekler bugun. Miyazaki caya cagirmis tokyoda oldugumu duyunca sonrada hayvanat bahcesine gidicem panda gorcem!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ablamla annem gidiyo 2 hafta sonra caponyaya, ortam kotuyse soyle gondermiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ortam guzel abi ama mevsimi degil buralari gezmenin bak yagmur yagdi gezemedim aksam erken dondum ghibli rokzor bi yer, hayvanat bahceleri tahminimden ufak cikti ama iyiydi yine, cok komik gecti hayvanat bahcesi ama neyse onuda gelince anlatirim. orasi ufak cikinca bende tokyo tovuro'ya gittim. Garip bi histi ciktim baktim etrafa falan. Metropolitan Goverment buildingin manzarasi daha guzel, hava sisliydi bugun ama Fuji dagini goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Asteroth said: Cüce bize Rei al. abi rei olayini hic sorma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 son gunlere dogru ki son gun bugundu yarin direk hava alanina gidicem, baya rahatladim alistim iyice. yenir lan bu sehir. yorumum budur evet. daha detayli oraya gelince yazicam ama alisinda bide data overload olan bu sehri filtrelemeye baslayinca; tokyonun 3 stresi 303 yapan hali ortadan kalkiyo daha duzgun bi hale geliyo. durun geliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: adamlar gundami ulusal kahraman ilan etmis. alo caponlar gercek degil o ha atlamadan soliyim, burda isler ole yurumuyo abi gercek/gercekdegil gibi bi ayrim yok. Sadece GUNDAM var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cuce said: Asteroth said: Cüce bize Rei al. abi rei olayini hic sorma... Rei olayını anlat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi ozetle bu claw machine midir nedir olurya onlar onlardan 2 rei kazandim. Sevmemde hic eva. sonra unuttum bi yerde sizlere vericektim icimde kaldi. DEtaylara sonra girerim deyatlari guzil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Oha. OHA. OHAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Öyle bişey yaptıysan LAN partyye gelme gökçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 olm tek jetonla pownage ettim ikisini birden ama.... daha fazla bu konuyu konusmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 cüce sağda solda zaft uniform bulursan alsana bitane. parasını gelince ödiim direk xD yada yollıyım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 zaft gordum. tirtoydu baya ama. asil sms ceketi gordum o kraldi bak almadim nedense alsamiydim istermiydiniz? neyse gecti artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 of alıcaktın iki tane gökçen omuz omuza susume susume sms söyliycektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dimi... aslinda yanindada sey vardi. skull squadron armasi vardi ondanda alicaktim 2 dane... ama cok bomba bisi aldim hakkini verirsem dagiticam hepinizi. bu arada daha once dedimgim gibi heryer gundam burda. macross cok daha arka planda, yani bunu biliyosunuz zaten. Ama su varki gundamin yaninda stand actirmak bile cooook ciddi bir olay. geass falan baya sonmus durumda macrossdan az mali varki cok daha fan service bir animedi oncesinde manga gecmisi vardi falan filan. Macrossda elbet unutulup gidicek geriye yine sadece gundam/eve/ultraman(evet ultraman)/masked rider(eveeeet masked rider) kalicak ama olsun bu durum sevindirdi beni. ha bide magzalarda ekranlarda genelde macross oynuyo anime muziklerde siklikla macross albumlerinden caliyo. guzel yane/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Cuce said: Macrossda elbet unutulup gidicek geriye yine sadece gundam/eve/ultraman(evet ultraman)/masked rider(eveeeet masked rider) kalicak ama olsun bu durum sevindirdi beni. eski imzam İskenderunlu Kamen Rider idi zaten deja vu oldum '_' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 abi zaten megaman kamen rider gundam falan dediklerin 30 sene geçmişi olan seriler, onlar her yerde olucak. Esas önemli olan akihabara da ne var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 akihabarada baya bisi var abi. biliyosunuz orjinali mekanin pazar alani. bu gelisme adamlarin elektronikte oncu olmasindan sonra kamera sonra bilgisayar falan satma yeri. Tabi su anda singapurla cinle falan kapisamiyolar, ole bir uretim kapasiteleri yok. haliyle vermisler mangaya vermisler hentaiye verisler doujin'e otaku ne isterse he demisler. hala mekanin yarisi (yarisindan biraz azi aslinda) duty free avrupaya yonelik dijital urun satiyo ama artik kendi pazarlarina daha onem veriyo gibiler, satiilarin hic biri ingilizce bilmiyo cok nadir biraz konusuyolar. manga ve otaku urunleri zaten sadece japonca burda. buyuk bir kismida +18. Ha bide tabiki arcadeler ve tokyonun her yerini sarmis kumarhaneler var burda. akiba (biz akiba diyoruz burda desu) bole bir yer yani. Guzel mi? evet baya guzel ama omur burda gecmez o kadar iyi degil. macross'unda 30'una cok kalmadi benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Yok zaten macross gibi 5 senede bir materyel çıkaran seri nerde senelik yeni materyel çıkaran diğerleri nerde. Sen eli boş gelme yeter. İstanbul > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aldim 3 bes bisi belki beyenirsiniz beyenirseniz alirsiniz, olmadi kalmis olur bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Kullanılmış liseli iççamaşırı değilse np Hatta bi dakka ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 "dur lan bi dakka" olucakti almak bi yana, benim camasirim kalmadi dagitmaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 oha kullanılmış gaijin donu satıyormu orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar