necmi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bankamatikte yapılan işlemden sonra makbuz alırsanız 75 kuruş hesabınızdan gidiyormuş varmı fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bilmiyodum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yok artık ali sami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 başka banka atm'si ise alıyorlar masraf. mesela ben geçen garanti'deki hesabıma iş bankasından baktım gitmiş 50 kuruş. gerçi iş bankası mıydı hatırlayamadım ama kesmişler işte. kendi bankanın atm'sinden işlem masrafı duymadım ama, onlar zaten ticari hesapsa aylık, bireyselse yıllık bişeler kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Benim bildiğim başka banka atmsinden işlem yaparsan makbuz al ya da alma eksta küçük ücret ödersin. +1 yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yok artık... (anneannesi burada gizli özne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 parasını geç, boş yere kağıt israfı yapmayın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar