-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Bir süredir searching modundayım etrafta(siteler, kazaa vs.) türk metal gruplarına ait mp3ler arıorum. Ancak Rockthenations'ın sitesinden indirdiklerim dışında hiç birşey bulamadım sitelerde. metalmonster'daki mp3linkleri de çalışmadı bende. Şimdik sizden yardım; site adı vs. bişeyler diliorum yüce patihalkı. Bana asafated solitude the fotuna ve bunlar gibi türk gruplarının mp3leri lazım.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 bende çok aramıştım aynı senin gibi ama yok yani bulamadım malesef demolarını falan bulmaya çalış daha kolay[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yazık walla yazık, bize de yazık kendini tanıtamayan gruplara da[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bana göre Türk Gruplarin Cd lerini alin zaten ucuz. Adamlar bu korsan yüzünden çok satamiyorlar :(eğer onlarin cd lerini alirsak onlarin daha uzun yaşamasini sağlariz boylece biz onlari dinlemiş oluruz hemde onlar giden paralarla belki daha kaliteli tonlarlar ile kayit yaparlar :)[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky [Bu mesaj Ati tarafından 06 Mayıs 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ii de şöle bi olay var müziğini bilmediğim gruplar da var birsürü ama şiddetle dinlemek istiorum. e bunları bilmeden ben albümleri alamam ki, enazından 1-2mp3le tanıtılmları lazım nette. bilmediğim şeyi neden alayım[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar