Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vertex Gemstone...

orcun_okm

Öne çıkan mesajlar

istedigin maden armor yapiminda kullanilmak uzere stun layer yapiminda kullaniliyor ortalama spawnida 3 aydir,10 cpu aslinda ivir zivir vendorlardaki normal mallar icin fiyat olmakla beraber sadece turk oldugun icin ok ledim. ayrica istiyosan. composite ve ubese yapiminda kullanilacak her turlu kalitede madenlerim ve organiklerimde bulunur bunlarin fiyatlari ise 4 - 6 cpu arasinda verebilirim organik istersen min 50 cpu dan basliyor :), ve yine stun layer yapimi icin gereken dier crism siliclastic ore ve serverda bulunmasi zor olan madenlerdende var sen yinede ne kadara ihtiyacin var bana bi mail at oyunda, bende elimdeki mala bi kez daha bakarim sana oyunda cevap veririm, istiyenler icinde elimde 1 shirt +1 armor asembley 1 pant +1 armor asembleyde bulunur. neyse bab yinede cok katı davranmıs olmayayım sen bana neye ıhtıyacın var ve ne kadar ıstıyosun bı gonder ben sana gerı donerım, sonuc itibari ile fiyatı elimdeki stock miktari belirleyecegi icin online olup stocklarımı kontrol etmem gerekir derim.

janta hide ve night sisi malzemeleride bulunur armor smithler icin.

not:siparis icin miktar belirterek mail atiniz mailinize karsilik istediginiz miktar ve sourcelar icin fiyat maili geri atarim.

acıklama:malzeme kalitesini de genel olarak belirtecek olursak skill tapesiz min 69 kinetic resistli ubese cikiyor, compositelerdede %80 kinetic 64 base cikartilabilir, 26-30 arasida min stun layer cikartilabiliyor.

bunlar benim cikarttigim armorlarin resistleri siz ne cikarirsiniz bilmem (:)), simdiden kolay gelsin.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

vay be droid lerde mi kullaniyodu himm sen o zaman sadece vertex gemstone istiyosun ben vertex crystalinne gemstone sandıydım neyse aslere mesaj gecmıs olduk ehuhı.

dun gıremedım ama bu gece bakarım senın ıstedıgıne uygun bısı varsa onda ındırım yaparım. o problem deıl. malum armor sourceları cıddı pahalı :) dedıgınden varsa 4-6 cpu arası bısı kalıtesıne gore maıllerım sana.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...