soTr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Joe Satriani gibi bir adamı bunca yıl nasıl dinlememisim ben:( adam ustaların ustasıymıs gercekten , mükemmel ötesi gitar calıyor.Sarkı söylerken ki hali icin aynı seyleri söyliyemiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben sevemedim o adamı ya.ne kadar güzel çalsada uymuyor :P vinnie moore'ı daha çok sevmekteyim kendisinden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soTr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 oo Vinnie Moore'ada bayılırım.alexander the great ,defying gravity sevdiğim parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 soTr said: oo Vinnie Moore'ada bayılırım.alexander the great ,defying gravity sevdiğim parçaları. alexander the great iron maiden coveri sanırım ayrıca orjinali rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Metallica nın gitaristi Kirk Hammett adamın en kötü ve beceriksiz öğrencisi. Anla işte nasıl efsane bir adam :D Tavsiyem 1997 G3 konserini dinlemen, bulabilirsen izlemen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Jazzbass said: Metallica nın gitaristi Kirk Hammett adamın en kötü ve beceriksiz öğrencisi. Anla işte nasıl efsane bir adam :D Tavsiyem 1997 G3 konserini dinlemen, bulabilirsen izlemen ;) kendisi öyle diyo diye öyle olacak hali yok bi sürü bilinmedik öğrencisi de vardır onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar