soTr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Joe Satriani gibi bir adamı bunca yıl nasıl dinlememisim ben:( adam ustaların ustasıymıs gercekten , mükemmel ötesi gitar calıyor.Sarkı söylerken ki hali icin aynı seyleri söyliyemiyecegim.
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben sevemedim o adamı ya.ne kadar güzel çalsada uymuyor :P vinnie moore'ı daha çok sevmekteyim kendisinden :p
soTr Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 oo Vinnie Moore'ada bayılırım.alexander the great ,defying gravity sevdiğim parçaları.
S-H Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 soTr said: oo Vinnie Moore'ada bayılırım.alexander the great ,defying gravity sevdiğim parçaları. alexander the great iron maiden coveri sanırım ayrıca orjinali rules
Jazzbass Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Metallica nın gitaristi Kirk Hammett adamın en kötü ve beceriksiz öğrencisi. Anla işte nasıl efsane bir adam :D Tavsiyem 1997 G3 konserini dinlemen, bulabilirsen izlemen ;)
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Jazzbass said: Metallica nın gitaristi Kirk Hammett adamın en kötü ve beceriksiz öğrencisi. Anla işte nasıl efsane bir adam :D Tavsiyem 1997 G3 konserini dinlemen, bulabilirsen izlemen ;) kendisi öyle diyo diye öyle olacak hali yok bi sürü bilinmedik öğrencisi de vardır onun
Öne çıkan mesajlar