tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 efendim selamlar birdenbire içimde bir AoC hevesi doğdu yeniden , yüksek ihtimal bayramdan sonra accountu tekrar aktive edicem. merak ettiğim bazı şeyler var , bunlara cevap alırsam daha çok sevinicem. - female karakterler hala daha az damage veriyorlar mı? - classlardaki son durumu biraz anlatır mısınız? - pvp sistemindeki değişikliklerden sonra , "pvp" nasıl cereyan ediyor? - level kasma sırasında grup/solo takılma oranı ne oranda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 tunch said: efendim selamlar - female karakterler hala daha az damage veriyorlar mı? çoktan düzeltildi bu :) tunch said: - classlardaki son durumu biraz anlatır mısınız? bs imba bi karakter, guardianlar oneshot yapamıyor artık. dt pvp de çok ezik. hepsine genel bi nerf geldi ama bs hala siliyor pvp de. tunch said: - pvp sistemindeki değişikliklerden sonra , "pvp" nasıl cereyan ediyor? adamı kenara çekip duelloya davet edeiliosn ama bu yazışarak oluo. ama oyuna duel gelicek çok yakın bi zaman içinde. serverına göre siegeler devam edio. mini gameler çok eğlenceli ama yani pvp xp almak inanılmaz zor. yani level atlamak. şu anda ben level 2 yim asassinle. daha yeni level 80 oldum bu arada :p 76k xp lazm 3 olmak için ki zaten bi pvp den şanslıysan 3 haneli xp alırsın... ana charım hala level 1 olamadı :( tunch said: - level kasma sırasında grup/solo takılma oranı ne oranda? girdiğin servera bağlı. ben single gibi oynicam oyundan zevk alıcam diosn solo. ama grup halinde kasan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Birde sever merge geliyor zaten.Doluluk oranları acayip artacak.O yüzden isteyen tek isteyen grup kasabileck.Gerçi ben fury e geçince illa adam bulup grup takılabiliyorum ama bazı serverlarda özellikle düşük levellarda in cin top oynuyor. Pvp için ise şunu söyleyeyim eğer Dt değilsen , illa birşeyler yapıyorsun. Birde necro olayını acayip düzelttiler.Eskiden çok buglıydı şimdi en iyi uzaktan dps veren class.Herkes necro açmaya başladı.Demo o patlamayaı yapamadı malesef. Ranger falan ilk levellarda OP ama sonraki levellerde eşitleniyor o olay.Eskiden her level için coşmuş bir classdı. Assasinler felanda baya düzeltildi.Eskiden giden gelen npc keser gibi assasin kesiyordu şimdi melee de en iyi hasar veren class lardan biri. Sonuç olarak Dt hariç , herkes herkesi kesebiliyor eğer iyi oynarsa.Ama 1 aydan sonra bıraktıysan sana kesin şunu tavsiye edeyim sıfırdan bir char aç.Çünkü düşük levellerde felan birçok dungeon vs çok güzelleştirildi .Onları mutlaka dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 assassin en iyi melee dps. demo lar serverda arttı. çok iyi dmg veriyor ama yani baya iyi. necro eğlenceli olabilir. aranan classlardan o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 en rahat lvl alabilecegin class necro. Pvp de iyi değil ama feci hızlı kasabiliyorlar. Mob canavarı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Masticore said: en rahat lvl alabilecegin class necro. Pvp de iyi değil ama feci hızlı kasabiliyorlar. Mob canavarı resmen Pvp de iyi değilmi?? Abi naaptın sen :D. Pvp de en iyi class lardan biri.Buzlu feat tree ye gidince deli dolu oluyorlar.80 levelde süper pvp leri var.Acayip iş yapıyorlar.Teke tekte bile oldukça iyiler.Hatta bir kesim OP olarak görmeye başladı onları. Şu yazdıklarım 2 ay önce olsaydı, dalgamı geçiyorsun diye sorarlardı ama hakkaten şuan en sağlam class lardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 evet aoe'side var. bence çok iyi class yani. bizim raidlerde necro yoksa zorlanıyoruz bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Necro oyundaki en güçlü grup pvp elemanı. Hatta eğer karşınızda 'iyi' bir necro varsa 1vs1de alamama ihtimaliniz çok yüksek zira kendileri stun root fear'ı direk 1snde yapabiliyorlar ve spelweaving ile aşmış damage yapıyorlar. BS imba değil artık. En azından öldürmesi zor olsada ölmeden de kurtulabilirsiniz zira über aşmış damage yapamıyorlar artık. Ranger her levelda aşmış bir classtı? ROFL Ranger level 80deki en ezik pvp karakterlerinden biriydi. Kesebildiği class sayısı 2 veya 3tü onlarda cloth giyenler. Son patchlerle debuff geldi ve combolar düzeltildi. (Önceden ToS'a karşı veya PoM'a karşı oynarken bütün comboları yapmaya rağmen hala healthi %80 de kalıyordu ve bütün combolar cooldownda olduğu için 10 sn öyle boş boş durup ölüyordunuz. Şimdi debuff sayesinde artık millet öyle 3 snde tekrar healthi fulleyemiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 stinger said: Masticore said: en rahat lvl alabilecegin class necro. Pvp de iyi değil ama feci hızlı kasabiliyorlar. Mob canavarı resmen Pvp de iyi değilmi?? Abi naaptın sen :D. Pvp de en iyi class lardan biri.Buzlu feat tree ye gidince deli dolu oluyorlar.80 levelde süper pvp leri var.Acayip iş yapıyorlar.Teke tekte bile oldukça iyiler.Hatta bir kesim OP olarak görmeye başladı onları. Şu yazdıklarım 2 ay önce olsaydı, dalgamı geçiyorsun diye sorarlardı ama hakkaten şuan en sağlam class lardan biri. Ahaha madur gör bende 2 aydır dogru düzgün oynamiyorum :) . Suan account kapalı zaten merge'u bekliyorum . En son bıraktıgımda lvl 77'de hesap et Battlescar'de 3 gün onyx yapıcak adam aradım bulamadım. Villa Villa biyere kadar hem villa ile 80 lesem ne olucak oynuyacak adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Yuco said: Necro oyundaki en güçlü grup pvp elemanı. Hatta eğer karşınızda 'iyi' bir necro varsa 1vs1de alamama ihtimaliniz çok yüksek zira kendileri stun root fear'ı direk 1snde yapabiliyorlar ve spelweaving ile aşmış damage yapıyorlar. BS imba değil artık. En azından öldürmesi zor olsada ölmeden de kurtulabilirsiniz zira über aşmış damage yapamıyorlar artık. Ranger her levelda aşmış bir classtı? ROFL Ranger level 80deki en ezik pvp karakterlerinden biriydi. Kesebildiği class sayısı 2 veya 3tü onlarda cloth giyenler. Son patchlerle debuff geldi ve combolar düzeltildi. (Önceden ToS'a karşı veya PoM'a karşı oynarken bütün comboları yapmaya rağmen hala healthi %80 de kalıyordu ve bütün combolar cooldownda olduğu için 10 sn öyle boş boş durup ölüyordunuz. Şimdi debuff sayesinde artık millet öyle 3 snde tekrar healthi fulleyemiyor.) İlk biray sonu içindi yazdıklarım :=). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Masticore said: stinger said: Masticore said: en rahat lvl alabilecegin class necro. Pvp de iyi değil ama feci hızlı kasabiliyorlar. Mob canavarı resmen Pvp de iyi değilmi?? Abi naaptın sen :D. Pvp de en iyi class lardan biri.Buzlu feat tree ye gidince deli dolu oluyorlar.80 levelde süper pvp leri var.Acayip iş yapıyorlar.Teke tekte bile oldukça iyiler.Hatta bir kesim OP olarak görmeye başladı onları. Şu yazdıklarım 2 ay önce olsaydı, dalgamı geçiyorsun diye sorarlardı ama hakkaten şuan en sağlam class lardan biri. Ahaha madur gör bende 2 aydır dogru düzgün oynamiyorum :) . Suan account kapalı zaten merge'u bekliyorum . En son bıraktıgımda lvl 77'de hesap et Battlescar'de 3 gün onyx yapıcak adam aradım bulamadım. Villa Villa biyere kadar hem villa ile 80 lesem ne olucak oynuyacak adam yok. Oynadığın serverda önemli.Soulda hakkatenbende adam bulamıyordum. Ama fury de hergün onyx e adam aranıyor.SAdece onyx de değil aklına gelebilecek her dungeon ,raid yeri vs için adam aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 soulstromda hergün onyx yapıyordu bizimkiler :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 aboww bu kadar seyi duyduktan sonra necro ile ilgili lvl 80 necroma geri mi dönsem diye düşünüyorum:) necromu 80 yaptiktan ve ilk nerfleri yedikten sonra cok silik bi class oldugu zamanda bırakmıştım oyunu. olmadı active edim bakim biraz nedir durum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 anlattıklarınız gayet güzel şeyler , en azından bütün sınıflar belirli bi değişim geçirmiş. yeni sorular sorıyım ben de o zaman :) - bu bahsettiğiniz "boss" avları sadece level 80 sonrasında mı, yoksa level 80e kadar olan kısımda da yeni bişeyler geliyor mu? - en başından beri bear shaman ilgimi çekmişti. oynayan varsa aramızda , özellikle kasma sırasındaki pve kısmı için biraz bilgi verebilir mi bana , yenilenmiş şekliyle tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 tunch said: anlattıklarınız gayet güzel şeyler , en azından bütün sınıflar belirli bi değişim geçirmiş. yeni sorular sorıyım ben de o zaman :) - bu bahsettiğiniz "boss" avları sadece level 80 sonrasında mı, yoksa level 80e kadar olan kısımda da yeni bişeyler geliyor mu? - en başından beri bear shaman ilgimi çekmişti. oynayan varsa aramızda , özellikle kasma sırasındaki pve kısmı için biraz bilgi verebilir mi bana , yenilenmiş şekliyle tabii :) Bir kere Ymir pass diye bir yer eklendi 55-63 level arası başlı başına bir harita.Ayrıca düşük leveldaki yerlerin çoğuda düzeltildi.Misal Black Castle felan çok hoş boss ların olduğu güzel eğlendiğin group dungeon yeri oldu.Pramid deki buglar düzeltildi.Birde yakın bir zamanda 80 level e özel dunegeonlar gelecek.Onlarda o kadar büyük olacakmışki içinde bir kaç group olabilecekmiş vs. Bear shaman iyidir , hoştur.Kasması rahattır.Yanlız bir 20-25 level sıkıntı çekersin.Hp si çok düşük.Sonraları toparlıyor baya.Oyun sonu için ise güzel.Medium armor giymesi avantaj fakat spellwave olayı yok.Nasıl ki ToS , PoM caster class / cleric karışımıysa , bear shamanda melee / cleric karışımı bir class.Buffları basıp bodoz daldığın bir class yani. Eğleneceğini tahmin ediyorum.Ama spellwave olayı yok unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dungeonlardaki saçmalıklar düzeltildi ve Ymir's Pass ve gene Ymirr's Pass'a (tek kişilik galiba) dungeon eklendi. Ayrıca yeni test serverında: * Dx10 in included in this update! Please be aware that not all areas have been completely optimized to work with Dx10, and some areas may still require further development. * Cradle of Decay - Level 43 group instance, accessed through Field of the Dead * Xibaluku - Level 80 group instance * The Slaughterhouse Cellar - Level 80 single player instance * Players can now desocket/delete gems in their items by opening the info view of the item and using the shift-rightclick menu on a gem. Desocketing will require a potion crafted by an alchemist. The recipe for this item drops in Xibaluku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bir alchemist olarak artık okkalı potlar yapabilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 stinger said: tunch said: anlattıklarınız gayet güzel şeyler , en azından bütün sınıflar belirli bi değişim geçirmiş. yeni sorular sorıyım ben de o zaman :) - bu bahsettiğiniz "boss" avları sadece level 80 sonrasında mı, yoksa level 80e kadar olan kısımda da yeni bişeyler geliyor mu? - en başından beri bear shaman ilgimi çekmişti. oynayan varsa aramızda , özellikle kasma sırasındaki pve kısmı için biraz bilgi verebilir mi bana , yenilenmiş şekliyle tabii :) Bir kere Ymir pass diye bir yer eklendi 55-63 level arası başlı başına bir harita.Ayrıca düşük leveldaki yerlerin çoğuda düzeltildi.Misal Black Castle felan çok hoş boss ların olduğu güzel eğlendiğin group dungeon yeri oldu.Pramid deki buglar düzeltildi.Birde yakın bir zamanda 80 level e özel dunegeonlar gelecek.Onlarda o kadar büyük olacakmışki içinde bir kaç group olabilecekmiş vs. Bear shaman iyidir , hoştur.Kasması rahattır.Yanlız bir 20-25 level sıkıntı çekersin.Hp si çok düşük.Sonraları toparlıyor baya.Oyun sonu için ise güzel.Medium armor giymesi avantaj fakat spellwave olayı yok.Nasıl ki ToS , PoM caster class / cleric karışımıysa , bear shamanda melee / cleric karışımı bir class.Buffları basıp bodoz daldığın bir class yani. Eğleneceğini tahmin ediyorum.Ama spellwave olayı yok unutma :) tam öldü diyosun bs için sonra pat bi big heal geliyor. oyundan çıkasın gelio dasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar