Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"iexplore.exe" kapatilmiyor

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Bilgisayara daha gecen gun format attim fakat cok sinir bozucu bir problemle karsi karsiyayim.

Windows Task Manager'da Processes'in altinda durmadan "iexplore.exe"nin calistigini goruyorum. Internet Explorer kullanmiyorum zaten browser olarak fakat IE'i surekli kullanan bi programin da surekli calistigini zannetmiyorum. MSN, windows sidebar, vs. kapatinca bile bu gozukuo arkada. Ne zaman iexplore.exe gorevini sonlandirsam 1-2 saniye sonra geri geliyor listeye. Anca explorer.exe ile kapatinca geri gelmiyor e tabi o da butun arayuzun kaybolmasina neden oluyor.

iexplore.exe surekli calistigindan adobe updatelerimi yapamiyorum. Bagzi programlar, update veya yukleme asamasinda kapatmami istiyor fakat kapatamadigimdan sorun yasiyorum.

internette biraz arastirdim iexplore.exe'yi taklit eden malware cokmus, virus scan edin filen demis millet. virus scan veya spyware scanlerde de birsey cikmiyor (zaten bilgisayar yeni formatli yani). Zaten Processes'in altinda iexplore.exe nin nerden acildigina baktigimda normal internet explorer dir'inden acildigini gorebiliyorum o yuzden baska birsey olamaz.

Kusura bakmayin cok yazdim ama umarim yardim edebilirsiniz.

Tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada "iexplore.exe" sorunumu herkes iexplorer.exe (sonundaki "r" ye dikkat) ile karistiriyor. "iexplore.exe" internet explorerin kullandigi asil executable file. iexplorer.exe ise cok sik gorulen, iexplore.exe yi taklit eden bir malware.

Benim sorun yasadigim olay "iexplore.exe"nin kapanmamasi. Virus, vs. oldugunu da zannetmiyorum.

Kimse nasil cozebilecegimi biliyor mu bu sorunu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...