toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 charı silmiyo adam satıyo, karsılıgını alacak yani :) bol sans bu arada, ben grim batol'deyken fazla takılamadık senle ama o guild bırakılmaz abi ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Oynarız elbet başka bir yerde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bi sürü epix aldim 25 menlerden !!! . Yarında 3 drake sartharion kesicez işallah. Kaçırma hanım bu fırsatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kestik. Twilight Vanquisher title ı var artık. Kaçırma bu fırsatı gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 benim ineğim artık nomak in ineğidir. hayırlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar