wEll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 evet arkadaslar dün bi kaza geçirdim. arabada pek sorun yok aslında bi kaç çizik. bana kalsa polis bile karıştırmazdık ama karsımdaki ingiliz çıktı bi de arabası kiralıkmış. neyse... şimdi benim ilk kazam olduğu için bişey bilmiyorum. kaza tespit tutanağını, karşı tarafın ehliyet,ruhsat,sigorta poliçesi fotokopisini aldım. fotografda çektim. şimdi benm sigortam ray sigorta(kaskom yok bu arada). benim ray sigortaya gidip bunları vermem lazım sanırım. Fakat internet sitesinden bişey anlamadm. hangi adrese gidicem bilmiyorum. Sigortada bi telefon var hep meşgul. bi de şimdi arabayı da tam satıcaktım ben. bu kazalar falan ruhsata ya da bi yere işleniyo mu. yani arabayı birisine sattığım zaman araştırdığı halde çıkar mı bu kaza. bu belgeleri vermek durumundayım. Çünkü karşı taraf bugun vericek. Ben de vericem ama ordaki adamlara ben bir işlem yapmak istemiyorum desem olur mu. bi de ben suçlu çıkarsam karşı tarafın zararını benim sigortam ödeyecek. bunun dışında başka bir ceza var mı cebimden çıkacak... biliyorum çok soru oldu ama yararlı bir topic olacağına inanıyorum.. saygılar efendim şimdiden teşekkür ederim. not: Ya aradım şimdi bi kadın çıktı sigortaya getirmiceksin servise gidiceksin bu kağıtları oraya vericeksin falan dedi anlamadım. offf yardım edinn please :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wEll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 şimdi aradım sigorta şirketinin müşteri hizmetini. bi servise gidicem kendi cebimden yaptırıcam bu belgeleri oraya vericem sigorta şirketleri kendi aralarında halledicek sanırım. suçlu değilsem sonra hesabıma yatıcak. Fakat anlaşmalı servis olursa kendi cabimden gitmicekmiş. benim sigortamın anlaşmalı olması mı yoksa karşı tarafın anlaşmalı olması mı önemli acaba. heralde karşı taraf ödeyeceği için o sigortanın anlaşmalı olması önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ne yani herhangi biri senin arabanın kaza siciline ulaşabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 amerikada evet turkiyede hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ruhsata fln işlenmiyor. ama kazalı arabaya kazasız demek ne kadar etik tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ufak tefek çizik varsa zaten fotoğrafını çekmişsin. satarken böyle bişey vardı arabada, yaptırdım. tek kazası bu dersen sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Simdi polis geldiyse o zaman arastirildiginda ortaya cikabilir kaza.amerikada carfax diye bisi var kazan flm varsa ortaya cikiyor. Saklaman zor burda. ama turkiyede daha kolay tabi arkadasin dedigi gibi ne kadar etik tartisilir. Servis konusunda anlasmali servise gidersen cebinden para cikmaz.servise gitmen gerek ama sigorta sirketine degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar