Mortis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 millet 2 tane 25 çıkario biz de VAY AK ile 10 kişi çıkarınca mutlu oluoruz ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan arkadaşa biraz haksızlık ediyorsunuz. World of Warcraft'ı belirli bir süre oynamış herkesin bildiği gibi 10 tane 25 man çıkarsanız bile bu başarı değildir. Önemli olan bu grupların hangi instance'larda ne kadar başarılı olduğudur. Bana göre gayet iyi niyetle açılmış bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Biz bu hafta 2x20 yapicaz eger usenmezsek. 2 tane raid grubunun yaratabilecegi problemler ciddi yerlere gidebilir yanliz bunlari goz onune almak lazim. Eger guild oturmus ve itemlar insanlarin amaci degilde araci olmussa pek bir problem cikartmaz bence. Uygun setuplar cikabiliyorsa eldeki adamlarla, gruplarda homojen dagilirsa gayet guzel 2x raid yapilabilir zira su an ki PvE content kulak memesi kivaminda oldugu icin pekte zor olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKINCILAR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Günes sizle diger guildler arasinda fark var yanliz. Yani farma baglamis guildlerin 2 grup cikarmasi, yeni yeni 25'lik yapanlarla bir degil. 2 raidde de class olarak skilli iyi olan, geari tavan yapmis insanlarla raid yapmak ve bir bossda 5-6 wipe yiyip "1-2 ranged dps alsak böyle olmuyor" denmiyorsa sorunsuz 2 raid yapilir. Zaten 2 grup girildiginde ilk gün en azindan instancein %80'ini temizleyebilmeli gruplar. Yoksa öyle hafta icinde 3-4 güne yayarak 50 kisinin her raid günü full online olmasini bekleyerek olmaz, olsa da dedigim gibi bu 1-2 kez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mortis said: millet 2 tane 25 çıkario biz de VAY AK ile 10 kişi çıkarınca mutlu oluoruz ^_^ bence iyi progress ya.. biz herseyi keseriz sen dert etme hele bi doniyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Merhaba Arkadaşlar ; Başlığı açtıktan sonra buraya ilk gelişim; Resmen şaşkınlık içerisindeyim. Öncelikle "gereksiz" diye nitelendirilen bir başlıgın ilk yazarı olduğum ve "gereksiz" yere formu kirlettiğim için önce forum yöneticilerinden sonra da siz değerli takipçilerinden özür dilerim. Bir daha olmaz. "Reklam Kokan Harekler Bunlar" diyenlere ise yanıtım , ne server ismi , ne guild ismi yazmadım. Yanlızca gerçekten merak ettigim bir şeyi sordum. 2 tane 25 man çıkaran guild ismi biliyormusunuz ? - Hayır : yorum yok , - Evet : Suradaki şu guild. Rahmetli Uğur Mumcu'nun çok sevdiğim bir lafı vardır . "Bilgi sahibi olunmadan , Fikir sahibi olunmaz". Ben de bu görüşe yürekten inanırım. Bu nedenledir ki, Eğer böyle bir guild var ise, onun masterleri , ve yonetim kadrosu ile konuşmak istedim. Yoksa "2. 25 man yapacağım, neler yapmalıyım, tavsiyeleriniz neler" diye bir başlık açar. Tamda Uğur Mumcu'nun "Bigi sahibi olmadan" kısmına giren bir çok kişiden fikirler dinlerdim. Özetle Ne reklam , Ne gereksizlik. Sadece masum bir meraktı benimkisi . Ama biz türklerde bi laf daha vardı değilmi "insanın başına ne gelirse..." Kalın sağlıçakla. ps: Alan yöneticisine rica : Bu "gereksiz" başlığı siler yada kilitlerseniz sevinirim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 yillardir gordugum en komik baslik. artist bu gunes ya.. spess the magic seeker :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hangi server? spess die bulamadimda :(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 spessnati ahn qiraj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bütün paticik ahalisinin tek server tek guild altında toplanmasını teklif ediyorum, istediğiniz kadar raid çıkarırız, yalnız deli eğlence olur, kavga dövüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 öyle bir şeyi denedik biz . Bir ara 200 member imiz vardı. Ama derler ya nerde cokluk orda ...... Kavga gürültü çatısma derken bizim guild den 5 tane ayrı türk guidi cıktı. Uyumlu 30 - 40 kişi bul yeter. Şu an 60 civarı member ımız var gül gibi geçiniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar