Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yatmaya üşenirim bilgisayar koldugunda uyurum direk. ben olmuşum üşengeçlik[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hastalıksa bi' çözümü vardır elbet ...[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 açım kalkmaya üşeniom :/[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Raptor aynı durumdayız biri bizi beslesin...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 içeri seslensem acaba bana yiycek bişiler geitirirlermi[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 yok abiöle böle deil ya, demin foruma yazı yazarken bi kaıda ihtiacım oldu, şimdi arkaya uzanıp dolabı acmak ve icindeki dosyalar icinden istedigimi bulmak o kadar kasıcı geldi ki, en yisi salliyim dedim eger bi hastalıksa hepimizin sımdıye bagısıklık kazanması gerekirdi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: Raptor_Skeleg, 05 Mayıs 2004 21:09 tarihinde demiş ki: içeri seslensem acaba bana yiycek bişiler geitirirlermi ben yedim oh.[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 hımm bende kalkıom artık yani inşallah kalkarım[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 üff bazen yemek yemeğe üşeniyom. Bekliyom annem gelene kadar :) Ama harbi çok iğrenç bişi. Mesela 3 haftadır dönem ödevini yazacam üşeniyorum alacam tarihten 1'i son senem de :([signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 O kadar üsengecsiniz anladık da yazı yazmayı nasıl başarıyorsunuz usengecliğin derecesi nedir :P Bende usengecım o ayrı ama ne kadar usengecim bunu bilmiyorum :)[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 oturdugum yerden cogu seyi yaparım ama iş kalkıp da bişiler yapmaya gelince hiç şansı yok :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 heh üşengeçlik çok kötü ya:) halı saha maçları da olmasa iyice hamlaşacaz...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 aaaayyyh bu topii okudumda aklıma lazy die bi şarkı wardı o geldi adam ne güel oturduu yerden hallediodu işini[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 evet.. Süper bir hastalıktır.. Bir kere başladımı,gerisi gelir.. Bitirmek içinde,bir iş-bir uğraş-bir ciddilik yeterlidir..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Herşeyide hastalıkların başına yıkmayın, ruhunuzda var :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hayır kabul etmiyorum bu bi hastalık :P[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Halfmumi, 06 Mayıs 2004 03:33 tarihinde demiş ki: evet.. Süper bir hastalıktır.. Bir kere başladımı,gerisi gelir.. Bitirmek içinde,bir iş-bir uğraş-bir ciddilik yeterlidir.. seni hiç üşengeç düşünemiyom mesela *! Uff bugün 10km yapıcam daha :(* :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 üşengeçlik ciddi bi hastalık bence, mesela ben benim bu uyuzluk üşengeçlik durumumun odamdan kaynakladığını düşünüorum odama her girdigimde üstümde bi uyku havası gelio. odadan cıkıp gezince fln kendime geliorum bu bi tek bana olmuo millet odama gelio hemen esnemeye fln başlıo! buda herhalde odamın mavi olmasıyla alakalı mavi rahatlık hissi verdiginden bir uyuyasım geliyor.. ama uyumak için gidip lensimi cıkarmam lazim of.. :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Üşengeçlik bir hastalık değil nimettir. üşengeçlik insanı daha çok düşünmeye zorlar (en az enerji harcayarak en çok iş) yane üşengeç olmak için pratik zeka lazımdır üşengeçim gurur duyuyorum :D [Bu mesaj SethGarrett tarafından 06 Mayıs 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blitz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yazilanlari fazla okumadim ama bence bi aliskanlik olmasi gerek üsengeçligin ya da kisilik meselesi ben mesela tuvalete gitmye üsendigim için su bardagina isedigimi hatirkarim:) Ama sole bisi var bizim ev iki katli baya kasiyo...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar