Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üşengeçlik bir hastalıkmıdır?

_Tora_

Öne çıkan mesajlar

yok abiöle böle deil ya, demin foruma yazı yazarken bi kaıda ihtiacım oldu, şimdi arkaya uzanıp dolabı acmak ve icindeki dosyalar icinden istedigimi bulmak o kadar kasıcı geldi ki, en yisi salliyim dedim

eger bi hastalıksa hepimizin sımdıye bagısıklık kazanması gerekirdi[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

oturdugum yerden cogu seyi yaparım ama iş kalkıp da bişiler yapmaya gelince hiç şansı yok :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 06 Mayıs 2004 03:33 tarihinde demiş ki:
evet..
Süper bir hastalıktır..
Bir kere başladımı,gerisi gelir..
Bitirmek içinde,bir iş-bir uğraş-bir ciddilik yeterlidir..

seni hiç üşengeç düşünemiyom
mesela *! Uff bugün 10km yapıcam daha :(* :D[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Sosyal ağlarda paylaş

üşengeçlik ciddi bi hastalık bence, mesela ben benim bu uyuzluk üşengeçlik durumumun odamdan kaynakladığını düşünüorum odama her girdigimde üstümde bi uyku havası gelio. odadan cıkıp gezince fln kendime geliorum bu bi tek bana olmuo millet odama gelio hemen esnemeye fln başlıo!
buda herhalde odamın mavi olmasıyla alakalı mavi rahatlık hissi verdiginden bir uyuyasım geliyor..
ama uyumak için gidip lensimi cıkarmam lazim of.. :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

Yazilanlari fazla okumadim ama bence bi aliskanlik olmasi gerek üsengeçligin ya da kisilik meselesi ben mesela tuvalete gitmye üsendigim için su bardagina isedigimi hatirkarim:) Ama sole bisi var bizim ev iki katli baya kasiyo...[signature][hline]Vakit nakittir, Nakit vakit ve hepsi biradIr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...