SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 selam. ya ben bişi sorucam. çok salakca olduğunu biliyorum şu an bu pc ye format atacam ama dos da pc yi nasıl açıcam bunu bilmiyorum :( *utanır* sistem win XP bios ayarlarından bişeyler yapmaya çalıştım ama olmadı neyseki olmadı :D ehe serial yanlışmış elimdeki. lütfen dos dan nasıl başlayıp format c: /s yazacağım yere nasıl geleceğim konusunda yardım edermisiniz birde elinizde serial varsa ii yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 sen daha dosu açamazken nası format atıp os yüklemeyi planlıyon oda ayrı konu.. şöle diim bir adet win98 başlangıç cd si veya disketi edinerek anakarttında first boot olarak edindiğin alete göre cd-romu veya floppyi seçeceksin daha sonra boot ederken soracak zaten cd-rom desteği ile başlat mailat falan filan sora dosa geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ahaya :) ehe tamam sorun buydu işte senin yazından hatırladım :D ehi başlangıç disketinde iş eğer öğlene kadar bu foruma cevap yazarsam işi yapmışımdır :D ehe yok eğer cevap yoksa başımda bi sorun var demektir :) ehiehi çok saol. işi çözgüm.. bana şans dile :) ehi bash bash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Win XP Cd'sini tak ve windwos XP Yükle de. Orada yükleme yaparken format atabilirsin.[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Abi ve Ablama Mutluluklar Dilerim//to "Trojan,Fedaykin" _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 başardım arkadaşlar ehe ehe ben varya ben bir taneyim. :D yardımlarınız için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim[signature][hline]recep tayiibin dayı oğluSU www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar