MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 olabilir ben 42'de birakmistim zaten =P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: GEd, 05 Mayıs 2004 11:41 tarihinde demiş ki: hellfire i netten buldum ama diablo 1 i bulamadim henuz en iyisi gidip orjinalleri aliim ucuz zaten eski oyun die diablo 1 hellfire oynarim :) arkadaslarda da super pc ler var ama ben su an garip pc ile takildigim icin ona da yukler bide lan patlatiriz :) net baglantim ii oldugu icin online biseyler dusunuodum ama uo yavas calisir falan dendigi icin caydim simdi diablo 1 de de max lvl99 muydu ya? epey zaman oldu oynamayali . edit: nox lan desteklio mu? bide sc broodwar battlenet de insan var mi hala? Diablo landa oynamak icin 16mb ram gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
hope Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kardeş yenmi çıkan oyunların hiçbirini o ekran kartıyla oynayamazsın sen 32 mb ekran kartı taktır....
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Arkadaş zaten eski oyun istiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: arcane, 04 Mayıs 2004 07:41 tarihinde demiş ki: ultima online, diablo ve hellfire oynayabilirsin onların dışında icewind dale 1 europa universalis 2 civilization 2 eu2 çalışmaz bence benim eski alet(pII 400 64mb ram, 32mb tnt2) çok kastırıyodu oynanmıyodu oyun
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Jazz Jack Rabbit Master of Orion (I de II de olur) Age of Empires (ve expensionları) Command & Conquer (ve expensionları) C&C Red Alert (ve expensionları)[signature][hline]Hödö we are.
Öne çıkan mesajlar