MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 olabilir ben 42'de birakmistim zaten =P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: GEd, 05 Mayıs 2004 11:41 tarihinde demiş ki: hellfire i netten buldum ama diablo 1 i bulamadim henuz en iyisi gidip orjinalleri aliim ucuz zaten eski oyun die diablo 1 hellfire oynarim :) arkadaslarda da super pc ler var ama ben su an garip pc ile takildigim icin ona da yukler bide lan patlatiriz :) net baglantim ii oldugu icin online biseyler dusunuodum ama uo yavas calisir falan dendigi icin caydim simdi diablo 1 de de max lvl99 muydu ya? epey zaman oldu oynamayali . edit: nox lan desteklio mu? bide sc broodwar battlenet de insan var mi hala? Diablo landa oynamak icin 16mb ram gerekiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hope Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 kardeş yenmi çıkan oyunların hiçbirini o ekran kartıyla oynayamazsın sen 32 mb ekran kartı taktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Arkadaş zaten eski oyun istiyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: arcane, 04 Mayıs 2004 07:41 tarihinde demiş ki: ultima online, diablo ve hellfire oynayabilirsin onların dışında icewind dale 1 europa universalis 2 civilization 2 eu2 çalışmaz bence benim eski alet(pII 400 64mb ram, 32mb tnt2) çok kastırıyodu oynanmıyodu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Jazz Jack Rabbit Master of Orion (I de II de olur) Age of Empires (ve expensionları) Command & Conquer (ve expensionları) C&C Red Alert (ve expensionları)[signature][hline]Hödö we are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar