BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Nasıl kaldı mı? Soulstrom'daki en iyi guilddik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Gün geçtikçe çoğalıyoruz serverdaki bütün Türk arkadaşlar da bize katılmaktalar..Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız... http://www.aocturks.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben sadece foruma üye olmak istesem olmaz mı :) güncel yazılar için filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Oyundada bize katılırsan niye olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 sizden biri ile konuştum. şu an guilddeki en eski üyelerden biriyim ve class leaderim her ne kadar conq la oynamasamda artık. çıkmak istemem yani guildde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fireearth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Fikrini değiştirirsen bekleriz :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Arkadaşlar şuan benim Ymirde birkaç tane 80 lvl charım var eskiden sağlam 2 türk guildi vardı bu serverda şuan ortam nasıl diye yeniden hesabımı açtırdım birleşmeden sonra evet doluluk baya var ama bize uygun ne yazık ki türk guild yok olan birkaç türkte yabancılar içine karışmış bende yabancılar ile takılmak istemiyorum bu oyunda dil sorun değilde ben daha samimi bir ortam arıyorum Ymir şuan ki adıyla Cromda türk arkadaşlar varsa birlikte takılmak isterim ayrıca benim için önemli olan pvp veya rp-pvp serverına ne zaman char transferi yapabiliriz bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim çünkü pve serverda bulunmak istemiyorum ama yeni bir karakter açıpta pvp veya rp-pvp serverdada char kasmak bana pekte mantıklı gelmiyor yani uğraşamam yeniden q yap para kas at al vs. şuan 60 g ve epic üstüm başım ve silahım varken bu charımı biran önce transfer etmek istiyorum.B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Türkçe'de noktalama işaretleri var. Önce hatırlatmak istedim. Pvp serverlarında TURKS diye guild var diye 3. kez buraya "ben" yazıyorum. başka arkadaşlarda yazdı ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 İlk önce yazdığımı oku sonra cevap vermeyi düşün sorduğum soru ne sen ne cevap vermişsin ben transfer ne zaman diyorum sen Turks guildinden bahsediyorsun hala birşey anlamadım birşey bilmiyorsan cevap vermenede gerek yok. Şuan ki birleşmiş pvp serverda TURKS guild oluşumu ve Aq. Rp-pvp Hunların olduğunu biliyorum ben transfer tarihi hakkına bir bilgi varmı diye sordum bilen biri varsa konu dışı saçma cümleler kurmadan cevap verirse sevinirim. !!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 tamam!!!!!!!!! daha var karekter transferine!!!!!! !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar