irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 warcraft 3 paketlerini gördüm dnr da, şimdi sorum olacak, ben orjinal serverlarında oynamak istiyorum vede Frozen throne olmasını istiyorum TFT satılmıyor "sanırım" bulamadım hiç bir yerde. bulsam ikisinide alacağım. 2. sorum yanlış hatırlamıyorsam seneler evvel aylık ücret ödüyorduk orjinal serverda oynamak için (diablo dahil) Orjinal diablo mu yükledim sorunsuz battlenet e baglanabildim, Aynı şekilde tft yi bulabilirsem ücretsiz oyanyabilirmiyim. 3. sorum orjinal serverda oynayan arkadaslar bana serverın durumunu söyleyebilirlermi? eurobattlenet te oynuorm gayet memnunum aslında ama daha iyisi vardır belki umuduyla yaklaştım. olmadı biri bana tft key i satsın mı versin mi artık yardımcı olsun :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Battle.net hep bedavaydı. World of Warcraft dışındaki oyunların aylık ücreti yok. Yani evet, TFT de alırsan ücretsiz oynayabilirsin. http://www.mv.com.tr/Urun_Detay.aspx?id=10779&tur=8 Megavizyon'un çeşitli yerlerde mağazaları var onlara da bakabilirsin. Bnet'in durumunu Warcraft Bölümü sakinleri daha iyi bilir, oraya taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 paticik oyun sunucu yazınca bende kendi patinin server ı ile ilgili sandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Evet, o tanımlar yanıltıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 custom gameleri bilmiyorum ama wc3 ladderı her zamanki gibi son surat devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 customlar benim için önemli, classic oyunu nu oynayamıyorum bir türlü :S her tür stratejide adam tanımam ama bu beni gayet zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ben oynuyodum. elimde halen orjinal cd ler var. almanyada tanıdığın varsa kolaylıkla aldırabilirsin. server durumuysa türkler var Frozen Throne TUR-1 kanalında takılıyor türkler.türk oyunu nadir olur.yabancılarda tr yazısını gördümü %80-85 atarlar ping dolayısıyla. başka sorun olursa yanıtlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Türkiyeden de gayet alabilirsin ama orjinal serverlar öyle çok yoğun iyi durumda değiller daha çok garena platformunu öneririm ben sana hem turnuvalar falan orda yapılıyor hemde hamachi tarzı bi lan kurduğu için lag delay vs daha az oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 deathl0rd said: Türkiyeden de gayet alabilirsin ama orjinal serverlar öyle çok yoğun iyi durumda değiller daha çok garena platformunu öneririm ben sana hem turnuvalar falan orda yapılıyor hemde hamachi tarzı bi lan kurduğu için lag delay vs daha az oluyor... cok fazla lag oldu nedense bende bi ton küfür yedim host oldugumda. halbuki eurobattlenet te host oldugumda hiç delay rastlamıyorlardı :S teşekkür ederim bilgiler için, elimde d2 ve exp pack orjinal cd keyleri war isteyen warmıdır bılmem takas makas da olur hatta verırım ısteyene oynasın, bana denemelik cd key verebilecek olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emretti Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya lutfen macintosh'da dota oynamak icin ne gerekiyor birisi soylesin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 emretti said: ya lutfen macintosh'da dota oynamak icin ne gerekiyor birisi soylesin bana niye oynayamıyorsunki* galiba sen warcraft oyanamak sitedin dota değil dota maptir herkeşler atlıo warcraft hocam bu dota deil mac için warcraft bulacaksin sonra paşalar gibi takılacaksin. AL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 emretti said: ya lutfen macintosh'da dota oynamak icin ne gerekiyor birisi soylesin bana turkmacforum a bak orda vardi search at warcraft diye.bir kaç sene önce oyunu acmayi başarmiştim fakat sessiz di galiba yada introları yoktu birşeyi siliyodun kurtudan sonra. Yalnız waxxi yada paticik'te oynuyamazsin söyliyim official sitelerde oynarsin o yüzden kasma orjinal al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar