_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Selamlar; Ben İstanbul'da bulunduğum özel bir üniversitenin 1.sınıfındayım.Özel üniversite olarak belirtmemin sebebi zaten şu anki not ortalamamla devlete geçme şansımın olmaması dolayısıyla başka bir özel üniversiteye ilk seneden 2.yarı yıla geçiş yapma şansım olabilirmi aynı fakülteden? Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 okulların internet sitelerinin, öğrenci işleri bölümlerinde bu konuyla ilgili yeterince bilgi var sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 olabilir, bir arkadaş ITU SUNYden sabancıya geçmişti (ama arkadaşın ortalaması iyiydi, 3,5 gibi falan). Hatta sanırım boş kontenjan bile kalıyor, ama kendi okulunda bursluysan yeni okuluna geçince burs vermezler o ayrı, 1 sene ortalama kasıp alman gerekir bursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Burs durumu yok zaten bulunduğum okulun bölümü genel olarak İngilizce.Türkçe eğitim veren bir okula geçmek amacındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 birde ben soru sorsam :) yatay geçiş yaparken, suan bulunduğun üniversitedeki bölümünümü seçmek mi lazım yatay geçiş yapmak istediğin okula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 sinava girip bolumu kazandiğinda oluyo sanırım bizim universite(cankaya)'dan baskente gecmisti arkadasim, hatta yari burslu falan kazandi. 3. siniftan devam etti oss kasmak istiyorum dersen, guzel yol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Chewy said: birde ben soru sorsam :) yatay geçiş yaparken, suan bulunduğun üniversitedeki bölümünümü seçmek mi lazım yatay geçiş yapmak istediğin okula? yok genelde farklı bölümlere geçebiliyorsun ama tabi bölüme olan talebe göre yapman gereken ortalama değişiyor. talep de genelde öss puanları ile orantılı heh. geçilemeyen bölümler de var ama tıp gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 _TaYFo_ said: Selamlar; Ben İstanbul'da bulunduğum özel bir üniversitenin 1.sınıfındayım.Özel üniversite olarak belirtmemin sebebi zaten şu anki not ortalamamla devlete geçme şansımın olmaması dolayısıyla başka bir özel üniversiteye ilk seneden 2.yarı yıla geçiş yapma şansım olabilirmi aynı fakülteden? Teşekkürler.. bulunduğun okulda 1 sene okuman, not ortalamasının 2 nin altında olmaması, hiç bir dersten kalmaman gibi kurallar oluyo genelde. hangi okula geçmeyi düşünüyosan aç sitesini yönetmeliklerden yatay geçiş yönetmeliğini bul. özel okullara geçiş baya kolay oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Ardeth said: Chewy said: birde ben soru sorsam :) yatay geçiş yaparken, suan bulunduğun üniversitedeki bölümünümü seçmek mi lazım yatay geçiş yapmak istediğin okula? yok genelde farklı bölümlere geçebiliyorsun ama tabi bölüme olan talebe göre yapman gereken ortalama değişiyor. talep de genelde öss puanları ile orantılı heh. geçilemeyen bölümler de var ama tıp gibi :pbölümün istediği puanı almam mı gerek yani :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 yok başvuranları öss puanlarına görede diziyo bazı yerler. kimisi ortalamaya göre. farklı bölümlerden gelenin bölümle ortak derslerine falan bile extra puan veren yer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 turizm otel işletmeciliğinden mühendislik,psikoloji veya felsefe tarzı bölümler seçme gibi bi şansın yok dimi onu merak ediyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 okuluna bakıyor misal boğaziçi psikolojiye başka bölümlerden adam almıyor ama sosyolojide alıyor vs iyi bir notunuz olursa ama herhalde birinden birine geçersiniz diye düşünüyorum. tabi bazı okullar öss puan sınırı da koyabiliyor ona da dikkat etmek lazım ama denemekte fayda var istiyorsanız eğer olmazsa sağlık olsun ama olursa da hayatınız değişir istemediğiniz bir bölümde okumazsınız 4 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 okulu arasam bölümümü söylesem geçişler hakkında bilgi verirler dimi bana geçebilecegim bölümler hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 aynı fakültedeki bölümler arası geçişler esnek oluyo genelde. turizm işletmeciliği iktisadi idari bilimlerde galba, yani işletme iktisata falan geçersin heral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Chewy said: okulu arasam bölümümü söylesem geçişler hakkında bilgi verirler dimi bana geçebilecegim bölümler hakkında? en iyisi gidip konuşmak ama verirler muhtemelen ben boğaziçi psikolojiye gidip sormuştum biri için kısa sürüyor. telefonla da olur ama herhalde. o da olmazsa hocalardan birine mail atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar