Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Arkadaşlar merhaba bende E6750 işlemci,geforce 8800gt ekran kartı ve 200 küsür gb bi hard disk var daha önce ekran kartıyla ilgli bi sıkıntı olmuştu,tamir edemeyip yenisini gönderdiler.gene o tarz bi sıkıntı var ama bunun yanı sıra bu sefer hard diskten olduunu düşündüüm bi sorunda var,yavaş çalışıo falan programlar ne olabilir skıntı ? ses gelio hdd den herşey ağar çekim gidiyo falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Valeron said: daha önce ekran kartıyla ilgli bi sıkıntı olmuştu,tamir edemeyip yenisini gönderdiler.gene o tarz bi sıkıntı var Ne tarz bi sikinti var? hdd ile ilgili problemine gelirsek, bios dan S.M.A.R.T. ozelligini acip smarthdd tarzi internet uzerinden freeware ve shareware olarak bulabilecegin bir programla hdd deki olasi problemleri eger varsa teshis edebilirsin. Bana problemin daha ziyade yazilimsal gozuktu, genel temizlik amacli malware temizleme operasyonuna girismeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi enteresan bi şekilde pc açılırken falan mavi ekran geliyo,pc geç açılıo hdd den bi ses gelio,kendi kendine restart atıo daha sora ve hepsiyle birlikte yavaş çalışıo inanılmaz ... browser açarken müzik dinliosam müzik sesi titremeye başlıo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Topraksiz hat uzerinden calisiyorsa makine o bahsettigin makine yukteyken ses gitmesi/bozulmasi tarzi seyler olur. Ayni sekilde psu bozukluguna da delalet ediyor olabilir. Yetersiz gucun mavi ekran vermesi nadir gorulen bisey degil. hdd icin ise bi onceki mesajda soylediklerimi yapmadan hdd sagligi hakkinda bisey soylemek mumkun degil. cok izdirapli parcalar. Baska da cok fazla fikrim yok acikcasi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu hdd sağlığı için nası yapcam tam bana neler yapmam gerektiini sölesen süper olur be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yapabilecegin tek sey soyledigim yazilimla hdd saglam mi degil mi bakmak, saglam degilse onemli dosyalarini yedekleyip hdd yi degistirmek, eger saglamdiysa problemin cozumunu baska bi yerde aramak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 abi 2 şey rica edicem. 1.si nası aççam biosdan o smartı,2.si program linki verirsen varya tam süper olcak aradım bulamadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bios a girdikten sonra alt basliklarda smart i arayip on konumuna getiriceksin, bios unun ne oldugunu bilmedigim icin ve yerini animsamadigim icin tam yerini soyleyemiyorum. Hd tune programindan health ve error scan sekmelerindende hdd nin durumu hakkinda bilgi edinebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 abi health ok gözüküo,error scan'de problem yok; malware le C deki dosyaları temizledim hala yavaşlık sürüyo sıkıntı nerde o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ben fikirleri tukettim, hala guc sikintisi oldugunu dusunuyorum ama belki diger arkadaslardan daha mantikli oneriler gelir. Herturlu ihtimalle donaniminin detaylarini yazarsan daha rahat yardim alirsin, psu, anakart v.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bencede psu kaynakli bi problem sanki bu.Yavaslik konusunda cok buyuk bi etki edermi bilemicem,ama yavaslik software'dan mavi ekran vs. tarzi olaylar psu'dan dolayi olabilir.Bence sen bi psu'nun markasina falan bak,nevar neyok icinde parcalar bi ozelliklerini tam yaz soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 PSu bluestorm 2 500 w abi,bu arada mavi ekranda damage mamage yazıo bişiler sayıyo % olarak sora restart atıyo,benim ekran kartıyla alakası olabilir mi,ben hala taktım ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar