Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Eli kana bulaşanların namazı geçer mi? Eline kana bulaşanların, ölüm kararı verenlerin, binlerce gencin ölümüne imza atanların namazı geçmez. Müslüman değildir demis Erdogan'a bu nasil is anlamiyorum .. Haberin tumunu mutlaka okuyun http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1023073&Date=01.12.2008&Kategori=siyaset&b=DTPli%20Ayna:%20Bu%20secim%20savas%20ve%20barisin%20secimi edit/dasaaa:şimdilik böle kısalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 neo halife tartışması diyelim biz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 olm neler demis kadin yuh yani civisi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 chp nin alternatifi muhalefet yerine gecerlerse cok tehlikeli bi boyut alır hal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 başlğı kısalttım, başlık hakkında olan mesajları sildim. avustralya'ya gittim gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Tabi canım elini kana bulaştırmayacaksın, hazır bulaştırmış olanlar varsa onların arkasına saklanacaksın işini biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 malazgirt de ayrı bir ironi katmış olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Son paragrafta açık açık Muş valisini tehdit etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ÇOK SÜRREALİST OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yazı resmen bir yüzsüzlük timsali. Önce adam dövüp sonra adam dövenleri kınamaktan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya bu haberden sonra vandaki olaylari gosterdiler. Birtane araci parcalayip yakiyorlar sonra yandaki alisveris merkezine girisiyorlar.. Turkiye Cumhuriyeti basbakani cikip diyorki: Bazilari esnafi korkutuyor ya sen bu kadarmi acizsin kursude ona buna efeleniyorsun hadi coz bu problemi.. Dunyanin heryerinde ayni cozuluyor bu olay Turkiyede niye yapamiyoruz anlamiyorum.. Arka arkaya 2 gosteride elebaslarindan birtanesini vurucaksin bak bakalim birdaha iniyormu meydana orayi burayi taslayabiliyormu.. Ama sen oy kaygisi ab kaygisi diye bunlara prim verirsen bitmez tabi daha cok kan akar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 birisi bana terör örgütüyle kucak kucağa oturup, AB nin "pkk ile aranıza mesafe koyun" uyarısına bile negatif cevap veren insanların, nasıl barış elçisi olduğunu anlatabilir mi? hem savaşı yarat, hem barışı iste? noluyo lan? bu ne yüzsüzlük¿ edik; şizofrenik sezercik modeli gibiler. "benim mazeretim var amca kapitalist sistem beni fakir bıraktığı için sana bıçak çekiyorum, cüzdanını vermedin diye seni bıçaklamam tamamen senin suçun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar