Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP'li Milletvekili Emine Ayna'dan Erdoğan'a...

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Eli kana bulaşanların namazı geçer mi? Eline kana bulaşanların, ölüm kararı verenlerin, binlerce gencin ölümüne imza atanların namazı geçmez. Müslüman değildir

demis Erdogan'a

bu nasil is anlamiyorum ..

Haberin tumunu mutlaka okuyun

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1023073&Date=01.12.2008&Kategori=siyaset&b=DTPli%20Ayna:%20Bu%20secim%20savas%20ve%20barisin%20secimi

edit/dasaaa:şimdilik böle kısalttım
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu haberden sonra vandaki olaylari gosterdiler. Birtane araci parcalayip yakiyorlar sonra yandaki alisveris merkezine girisiyorlar..

Turkiye Cumhuriyeti basbakani cikip diyorki: Bazilari esnafi korkutuyor ya sen bu kadarmi acizsin kursude ona buna efeleniyorsun hadi coz bu problemi.. Dunyanin heryerinde ayni cozuluyor bu olay Turkiyede niye yapamiyoruz anlamiyorum..

Arka arkaya 2 gosteride elebaslarindan birtanesini vurucaksin bak bakalim birdaha iniyormu meydana orayi burayi taslayabiliyormu.. Ama sen oy kaygisi ab kaygisi diye bunlara prim verirsen bitmez tabi daha cok kan akar..
Sosyal ağlarda paylaş

birisi bana terör örgütüyle kucak kucağa oturup, AB nin "pkk ile aranıza mesafe koyun" uyarısına bile negatif cevap veren insanların, nasıl barış elçisi olduğunu anlatabilir mi?

hem savaşı yarat, hem barışı iste? noluyo lan? bu ne yüzsüzlük¿

edik; şizofrenik sezercik modeli gibiler. "benim mazeretim var amca kapitalist sistem beni fakir bıraktığı için sana bıçak çekiyorum, cüzdanını vermedin diye seni bıçaklamam tamamen senin suçun."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...