yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bilgisayarı upgrade etmeye karar verdim. çok aşırı bir bütçem yok ama tum oyunları oynayabileyim istiyorum... araştıra araştıra şöyle bir sonuca vardım siz ne dersiniz? anakart: Gigabyte MA78GM-S2h ... işlemci: Amd Athlon 64 X2 6000+ anakartta birde onboard şekilde hd3200 ekran kartı var. beni gayet iyi şekilde götürür gibi geliyor bu ikisi. sizinde yorumlarınızı almak istedim. bu ikisi hemen hemen 360 ytl civarı bir fiyata denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 2gb ram alırsam üstüne tam kıvamına gelir gibi. gözünü seveyim bi onay verin yada yoh olmaz filan deyin ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bilgisayara upgrade olsun diye anakart ve islemci aliyorsun yeni bilgisayar aliyorsun demektir. Birde mevcut sisteminide yazmamissin zaten. Baktigin parcalar icin yorum istiyorsan, ikiside gayet guzel ve mantikli parcalar. Ama ayni fiyat araliginda 45nm olarak intel e5200 pazara dusmusken guzel bi onboard ekran kartli intel sistem toplamak daha mantikli geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar