nocturna Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 3ds max ile calısan var mı yada en azından ugraşan?[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Autocad'in 3d'de ki katı kurallarından sonra 3dmax'in serbest ve esnek yapısına bir türlü alışamadım. Ancak gmax ve 3dmax ile amatör ruhuyla ilgileniyorum.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Ben sorunun varsa özel mesajla ulaşabilirsin bana...[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Maedhros alışmışsın bakıyorum 3dsmax'e :) Çalışmaların varsa yolla da bakalım.. Bu arada benimkiler için imzadan yararlanabilirsiniz..[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 eyvallah Maedhros[signature][hline]www.ekmekarasi.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Dygrogrand bırakda 2 ay bişiler kapalım hehehe... genelde animation üzerine uğraştığım için pek bi grafik olarak çalışmam yok. www.tr3d.com buradan bana ulaşabilirsiniz hehe... Dediğim gibi sorun varsa bekliyorum (:[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 evet üyeyim zaten oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Kafa patlatmayacaksan hiç girme istersen..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Dygrogrand dediğim gibi ben daha çok animasyon üzerinde uğraşıyorum reactor felan ama genede yaptığım 1 2 çalışma var... http://www.tr3d.com/galeri.php?sira=523&islem=goster[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar