Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ülen bunca yıldır bizde buranın üyesiyiz. bizde her muabbetteyiz bi kerede birisi çıkıp dogum gunumuzde iiki doğdun falan desin. ne la bu. Fake account ile kendinizimi boostluyosunz napıyosunuz. Bende istiyorum yani. not edin. 8 Eylül doğum günüm. bekliyorum. duvarınıza poster asın bişi yapın lütfen :( kırmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ayy kıyamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bana kıy bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kıymayın birbirinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 nerden öğreneceeelerdi ki doğum gününü. bak facebook çıktı şimdi, millet öğrenir kutlar. mesela patiden şu an bende pru, lex ve marc oconner var facebookta. onlarınkini kutlarım ben görünce. birz kaynaş da kutlayalım yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kıymak ne demek ya kıy kıy kay koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eğer bugün patide senin doom günün kutlanmıyorsa 2 dk düşün kendi kendinee neden diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Abi bende 2002 lerden beri bu ortamın içindeyim. Paticikteyim Çok eskiden beri.burayı terk etmiş veya halen duran tayfayla beraber çok hoş sohbetlerim oldu .UO oynadıydık beraber.Ama benide kimse hatirlamaz tanımaz valla . bi keresinde biri konuşma lan yeni gelme lavuk demişti.o kadar üzülmüştümki saygısızlığına =/. neyse sonra baktı fln heralde anladı ayarlarda infoda yazıyo tarih. abi çok pardon ya fln dedi bende sorun değil. post kasmadım .Zenci kaldım dedim =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ancalagan said: Abi bende 2002 lerden beri bu ortamın içindeyim. Paticikteyim Çok eskiden beri.burayı terk etmiş veya halen duran tayfayla beraber çok hoş sohbetlerim oldu .UO oynadıydık beraber.Ama benide kimse hatirlamaz tanımaz valla . bi keresinde biri konuşma lan yeni gelme lavuk demişti.o kadar üzülmüştümki saygısızlığına =/. neyse sonra baktı fln heralde anladı ayarlarda infoda yazıyo tarih. abi çok pardon ya fln dedi bende sorun değil. post kasmadım .Zenci kaldım dedim =o benimde öle bi anım var, under cons. döneminden sonra baya bi yeni gelenlerin beni tanımaması ilginçti, üstüne madalya falanda olmayınca ilk başta harasslandım, tabi infoya bakmak gerek bazen nedir ne diildir 2001 üyesiyim 700 küsür mesaj war öle boş boş; katılıyorum , evet, güzelmiş gibi postlar atmadıgımdan gelmedi bize bişi. respect öncelikle. /spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 o zaman sen benim nicki bilirsin ^Cromex^bendim. Taverna nın kurulması fln hepsi benim fikrimdi.beraber çalıştık arkadaşlarla Binevi active QW lik görevi üstlenmiştim. günde 3 saat online tavernde rp yapıyorumdum herkezle .. Cons fln hatırlar :) neyse o değilde ... napalım işte .hata ettik aslında ben çok okudum çok az post attım oda çok polemiğe girmek istemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gel görki hafıza sıfır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Ben Sigismonda zorla açtırdım mesela doğum günü topikini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 nickin altına doğum tarihide yazılsın !!1 şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bnmde 12 mart lan unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 beni kutluolar. var demekki sizde bi eksik aksjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sen fake ile aç topicini biz kutlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Kıyma iyidir. Kıyma etin çok ince şekilde makinada ya da elle çekilmiş haline denir. Ülkemizde yaygın olarak dana, koyun ve kuzudan elde edilir, hindi ve tavuk kıymasına da rastlamak mümkündür. Çekme işleminde kıyma makinesi, dişli öğütücü, zırh veya mutfak robotu gibi cihazlar kullanılabilir. Türk mutfağında kıyma değişik yemeklerde kullanılır. Bunlardan bazıları Ali Nazik, tarhana çorbası, karnıyarık ve her türlü köfte yemeğidir. Kıymadan daha ince çekilmiş iyi kalite et çiğköfte için kullanılır. Bu tür et özellikle çiğköftelik et olarak anılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 e insanlarla kaynaşmak lazım tabiy. benimki otomatik açılıyor 2004 yılından beri sdfdghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oha kokmuştur o bilgisyar, bi format at yezid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Whiplash114 said: tarhana çorbası nası yaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kıymanın makinede çekilmişi değil, bıçak kıyması iyidir. tanıdık eş dost varsa açar, yoksa başlık açılmaz. benim de tanıdığım 2pati var. onlarda girmiyorlar zaten. dolayısı ile başlığım olmadı hiç.. ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar