Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows kurarken bilgisayarın kitlenmesi ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

takıldığı zaman klavyede 3-5-8-10 tuşa aynı anda basmayı dene.
hem stres atıyorsun hem de daha önce çalıştığını gördüm.

çok boktan bi makineye xp kurarken kafayı yiyip klavyeyi yumrukladım, sonra kafamı falan koydum üstüne. yavaş yavaş da olsa yüklediydi. kaldırınca biraz gidip duruyor falan. şaka gibi.

microsoft =)
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

çok boktan bi makineye xp kurarken kafayı yiyip klavyeyi yumrukladım, sonra kafamı falan koydum üstüne. yavaş yavaş da olsa yüklediydi. kaldırınca biraz gidip duruyor falan. şaka gibi.

microsoft =)

raslantı
Sosyal ağlarda paylaş

ethernet kartı çıkarttım oldu 25. dakikaya geldim bi aksilik çıkmaz ise 6.5 saat sonunda xp yi kurmuş olacağım noteri de çağırayım bari rekorlar kitabında adım olsun dfdfds. sağol mum, peki neden böyle enteresan hareketler yapıyor bu bilgisayar ille gel beni tekmele diyor yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:
fastreloader said:

microsoft =)

raslantı

değil işte
aynı windowsu en az 10 kere kurdum pc'ye. sonuç aynı
Sosyal ağlarda paylaş

fast, buldun, bunuyorsun. takilsin, hic mi duzelmesin yani? ne guzel yapmis adamlar :P

kingpin said:
peki neden böyle enteresan hareketler yapıyor bu bilgisayar ille gel beni tekmele diyor yani ?

ya pek cok sebebi olabilir. anakartindan kaynaklaniyor olabilir, ethernet kartindan kaynaklaniyor olabilir, hatta en basitinden kart tam oturmamis da olabilir. windows yuklendikten sonra baska bir slota takmayi denersin. yine sapitirsa ethernet kartinin ustune cikip tepinmek farzdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...