kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bu nedir ya? ne aptal bi sorundur bu ? 31 dakika (çok enteresan) kala kitleniyor cd keyi girdikten sonra ağ ayarlarını yapıyorsun sonra hoop donmuş. neden kaynaklanabilir yaklaşık 2 saattir windows'u kurmaya çalışıyorum şimdi pc'yi ikiye ayırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cd bozuk veya donanim problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 aynı cd den daha önce kurdum ama bu cdlerin tek kullanımlık mı :P donanım problemi olması daha muhtemel zaten, nefret ediyorum antika pclerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hdd sorunu kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ethernet problemi diye saliiyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Genelde kurulumda ortaya çıkan hatalar Ram den kaynaklanıyor. 1 ram çıkar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ram çıkarıp denedim yine olmadı. 18.00 den beri windows kurmayı deniyorum arkadaşlar şimdi uçan tekmeyi basıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hep ag ayarlarina gelip takiliyorsa ag basdastiricilarinda sorun vardir.. yok her denediginde degisik bir yerde takiliyorsa ram, harddisk, anakart'tan herhangi biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hep ağ ayarlarını yaparken takılıyor e napıcam ethernet kartını mı sökeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bir dene bakalim oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahaha bi o kaldı vallahi atıcam balkondan aşağı du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 takıldığı zaman klavyede 3-5-8-10 tuşa aynı anda basmayı dene. hem stres atıyorsun hem de daha önce çalıştığını gördüm. çok boktan bi makineye xp kurarken kafayı yiyip klavyeyi yumrukladım, sonra kafamı falan koydum üstüne. yavaş yavaş da olsa yüklediydi. kaldırınca biraz gidip duruyor falan. şaka gibi. microsoft =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 fastreloader said: takıldığı zaman klavyede 3-5-8-10 tuşa aynı anda basmayı dene. hem stres atıyorsun hem de daha önce çalıştığını gördüm. çok boktan bi makineye xp kurarken kafayı yiyip klavyeyi yumrukladım, sonra kafamı falan koydum üstüne. yavaş yavaş da olsa yüklediydi. kaldırınca biraz gidip duruyor falan. şaka gibi. microsoft =) raslantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ethernet kartı çıkarttım oldu 25. dakikaya geldim bi aksilik çıkmaz ise 6.5 saat sonunda xp yi kurmuş olacağım noteri de çağırayım bari rekorlar kitabında adım olsun dfdfds. sağol mum, peki neden böyle enteresan hareketler yapıyor bu bilgisayar ille gel beni tekmele diyor yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 funq said: fastreloader said: takıldığı zaman klavyede 3-5-8-10 tuşa aynı anda basmayı dene. hem stres atıyorsun hem de daha önce çalıştığını gördüm. çok boktan bi makineye xp kurarken kafayı yiyip klavyeyi yumrukladım, sonra kafamı falan koydum üstüne. yavaş yavaş da olsa yüklediydi. kaldırınca biraz gidip duruyor falan. şaka gibi. microsoft =) raslantı değil işte aynı windowsu en az 10 kere kurdum pc'ye. sonuç aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 fast, buldun, bunuyorsun. takilsin, hic mi duzelmesin yani? ne guzel yapmis adamlar :P kingpin said: peki neden böyle enteresan hareketler yapıyor bu bilgisayar ille gel beni tekmele diyor yani ? ya pek cok sebebi olabilir. anakartindan kaynaklaniyor olabilir, ethernet kartindan kaynaklaniyor olabilir, hatta en basitinden kart tam oturmamis da olabilir. windows yuklendikten sonra baska bir slota takmayi denersin. yine sapitirsa ethernet kartinin ustune cikip tepinmek farzdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 1) ram arızaları 2) hafızanın yanlıs latency vs degerlerle calısması en sık karsılasılan 2 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar