Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 İkizkardeşlerden erkek olan çok prestijli bir yatılı okula gönderilecektir. Okul erkek okuludur. Erkek ikiz fotoğrafçılık uğruna evden kaçar. Aile de bu prestijli okulu iyi bulduklarından dolayı kızlarını erkek gibi giydirip bu okula gönderirler. Kız da orada oda arkadaşına aşık olmaya başlar. Konulu bir manga. Arkadaşın zamanında başlayıp, yarım bıraktığı ve adını hatırlayamadığı bu mangayı bulana veya getirene tam yüzbin lira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://www.anime.gen.tr/mangatanitim.php?id=503 bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Değilmiş. İkiz olmalıymış. Teşekkürler yine de Meister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Boku ni Natta Watashi miş ismi aranılanın. Verdiğin mangayı myanimeliste yazıp, recommendlere bakınca 3. sırada çıktı. Teşekkürler Meister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Beğendiğin tarz bu ise google'de "gender bender" yazıp çıkan Manga sonuçlarına da göz atabilirsin. Ben o şekilde buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar