Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 kazaadan yarısını cektigim filmleri nasıl acabilirim? matrix3 çektim 700mb lik dvix in 250 sini cektim bakmak istiyorum nasıl acarım aynı şeyler .mpeg ve .avi ler içinde lazım[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 bu arada bu acc senelerdir (ne zaman actım bilmiyorum) ne quate yapıyor nede arama yapabiliyor arama olmadıgı için yeni konu actım kusura kalmayın[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Kazaalite ın yeni sürümü ile gelen avi prewiev programı ile bakabilirsin . Nandub (virtualdub) ile de bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 shared folderına git izlemek istediğin filmi başka herangi bi yere kopyala filmin orjinal uzantısını yaz (.avi ise avi, .mpg ise mpg yaz) çift tıkla izle (nolur nolmaz sakata gelme diye bu kopyalama işlemini yapsan ii olur. normalde bu işlem o olmadan da yapılıyo ama dediğim gibi daha güvenli)[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ahaha mr aynı taktiği kullanıyoruz:) (neden upladım bu topici derseniz ARAMA ARAMA diyonuz ya herkez aha arama böyle şeyler çıkarıyo aramasam görücekmiyim hiç bu topici?)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 kazaa dan indirdiğim bazı filmler ters[harbi ters kısa olanları ters durmak şekli ile izliyorum ama uzun olanlar baya bi sorun :) ] bunu nasıl giderebilirim ne yapabilirim bi tavsiyesi olan??[signature][hline]burda icq diye bişi var üstünde 163404139 yazıyor.... TLM savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Kazalitede sorun yok bende? 400 mb lık bişiyi bile açıyorum olmadı Xing Player kullanın datları okuyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Halfmumi, 06 Nisan 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Xing Player kullanın datları okuyor.. hehheey yılların xing mpeg player ı be hiç aklıma gelmemişti .dat dosyalarını çalıştırabiliceği :] saol mumi xing e geri dönüş yapalım o zmn :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 avi preview eklentisi ile izlenebiliyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 videolan die bi program var onu oneririrm catir catir aciyo herseyi :P[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 evet bende onu kullanmaya ba$ladim, gercekten cok yararliymi$ :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 filmin kafaüstü çıkmasının sebebi codec sorunu, ogg mi, ogm mi ne öyle bi codec var onu çekince düzeltiyor. kazaa lite codec pack ın içinde olması lazımdı sanırsam.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne zamanın forumunu uplamış adam[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar