BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Sandman'nin tr de yanınlanan 3. kitabı bugün kitaplığıma kattım çok beendiim bi çizgi roman tavsiye tavsiye vs[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 ilk kitabı düş müziğimi yoksa bebek evimi?[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 said: Lykastos, 28 Mart 2004 19:58 tarihinde demiş ki: ilk kitabı düş müziğimi yoksa bebek evimi? bebek evi 2. kitap düş müziği 1[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tsunami_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben bu kitabı diğerlerine göre daha kötü buldum. ilk ikisi daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 nedir nasi bisidir alkimda bulabilir miyim? [alkimkart :p][signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 3. kitabı ben ingilizcede okudum.. muhteşem bi kitap bence... ama shakespear e falna göndermeler var.. bazIlarını sarmamış ve sıkmış olabilir o bölümler.. dolayısıyla sevmemiş olabilirler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.... gerçi 4. sü muhteşem ama.....[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1.si çok güzeldi 2.yi ona göre daha az güzel buldum 3. yü henüz okuyamadım çok merak ettim şimdi..[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Forum acmandan once lutfen arama yapalim...[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Birincisi çok iyi hakikaten fakat benim şahsi görüşüme göre iki pek okadar iyi değil gibi ..Özellikle birincide cehennemdeki söz duellosu falan bitirmişti beni..İkincide Dream de fazla gözükmüyo bitek o ölümsüzlük üzerine olan ufak hikaye war.. Umarım 3 üncü de dream den daha fazla hikaye olur.. Estel_Anorien 4 üncü çok iyi falan demişsin direk merak ettim bak şimdi ehe..[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 3. ve 4. hakkında biraz bişiyler anlatayım.. 3. de ufak ufak hikayeler var.. 4 ya da 5 tane tam emin değilim.... Hepsi de muhteşem hikayeler... ama en güzeli okuduklarım arasında 4. sü cidden. Konu şu.. Lucifer cehennemi kapatıyor anahtarını da Sandman e veriyor. Bir sürü dinden tanrılar manrılar geliyor ve olaylar gelişiyor.. Dream de gayet ön planda.. muhteşemm..[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Yalnız 4. ve 5 . henüz çevrilmedi sanırım?yani aslında orjinal okumak daha iyi ama nerden bulucaz.. Ben her bölüm bi Alie üyesini anlatıyo diye duymuştum ama öyle bişey yokmuş sanırım..1. deki cehennemdeki kapışma olayı bence de süperdi.[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Orjinal sandman istanbulda istiklal caddesinde robinson crusoe kitap evinde bulunabiliyor...[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Septembre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 neil gaiman(evet okunuşu gayman)'in kült yapıtı sandman. rüya tanrısı morpheus'un tekrar uyanışını anlatan, şekspir'e abil ve kabil'e bir sürü mitolojiye göndermeleri bulunan eşsiz bir yapıt kendisi. arkbahçe saolsun satılmamasına karşın basıyo hala,[signature][hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRKSaGa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Estel in anlattıklarına göre 4 de zalim galiba yaw..Onuda heman edinmem gerek.....Bugün 3.üncüyü gördük arkadaşla direk aldık affetmeden..[signature][hline]The boundaries which divide Life from Death are at best shadowy and vague. Who shall say where one ends, and where the other begins? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 cok pahalı ya bi tanesi 15 milyon akmarın önünde sordum adama üçünü birden almak imkansız yani[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 3. kitab zaten butun olarak hikayeden en kopuk kitap. Benim favorilerim 4. Seasons of mist 7. Brief lives 9. Kindly ones Hos hepsi muhtesem hepsi cok guzel.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Hoş olduğu tartışmasız fakat pahalı oldukları da bi gerçek :)[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar