Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 CUMARTESİ AKŞAMI EVDE OTURUYORUM. ÖF. TŞK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İLLA OTURULMAMALI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 iyi de niye hatırlatıp beni de üzüyosun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben askere gidiyorum oturmayı da özlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 pogodi said: İLLA OTURULMAMALI MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 OTURUL MAMASI hiyy 21 on 7 olmuş ggler aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben hep oturuyorum. Sıdıkaya bağladım, camdan falan bakıp çekirdek yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bak mitinge gitseydin sorun kalmazdı be batu.. hiç olmazsa tek kaş bi solcu kızla tanışır halay falan çekerdiniz paso (bu mesajda stereotiplerden faydalanılmıştır. politik görüşlere hakaret yoktur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ben de bugün dışarı çıkıcam. Ama bira ya da vodka dışında birşeyler içmek istiyorum. İngiliz cocktail lerinden bildiğiniz neler var ? Bunny's Hug varmış mesela.. 1/3 Booth's Dry Gin 1/3 Scotch Whisky, 1/3 Absinthe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dasaaa said: bak mitinge gitseydin sorun kalmazdı be batu.. hiç olmazsa tek kaş bi solcu kızla tanışır halay falan çekerdiniz paso (bu mesajda stereotiplerden faydalanılmıştır. politik görüşlere hakaret yoktur) Ya halay çekmiyorum genelde dfg. Ama evek yahu ekşın olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aslında toplu halde halay mı çeksek naapsak? eskiden doğum günlerinde halay çeken (meksi dalgası aslında ama olsun smileymiz vardı ama artık o da yok oldu.. ooof offf! nerde o eski halaylar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 düğün diyince aklıma tek şey gelir; Umut sarıkayanın görümce modeli. edit: ama kimse düğün dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 nedense benimde aklıma düğün geldi evlilik yaşımız mı geldi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SoulCube said: ben askere gidiyorum oturmayı da özlicem. aydey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @Whiplash114: otur absint yap iç oh mis işin ne dün bi içelim dedik cep vodkalarından aldık şu 7.5 ytl lik kampanyalı olanlardan babam geldi bitirdi şişeyi pf ben hep oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben de aynı durumdaydım açtım bi bira bide burn muhteşem biraburn le eğleniom işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SIKILDIM YA ŞU KIZI ARASAM DA RAHATLASAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2 sütlaç 1 şveps yarım tepsi kek 2 tabak kuskus 1 kase de mercimek çorbası tükettim. daha fazla yemeden yatayım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o bişi diil az daha bişiler ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 absinth nerden buluyonuz, ben yurtdışından getirdiğimi içmeye kıyamıyom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 abi bu sıra ile yediysen bi hata var lan yalnız o sıralamada! tatlıyı niye önce yedin olm!! tatlı önce mi yenir! nooluyo! bizarro world mü burası ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yok. tam ters sıra ile yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Sailor said: absinth nerden buluyonuz, ben yurtdışından getirdiğimi içmeye kıyamıyom :p etilerde bulabilirsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 %kaçlık var ama? bi de kaç para :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aman dinan biz evden çıktık da noldu. ayaklarımı üç gün hissetmeyi beklemiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar