Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 akp hükümetinin emekçi sınıfına karşı bilindik tavırları yine kendini gösterdi,sıhhıye öğlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 2 defa güncellenmiş aceba ilk hali nasıldı msj ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yorum yok +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 reddiye said: 2 defa güncellenmiş aceba ilk hali nasıldı msj ın değişiklik yok mesajda sadece -sanırım hotlink kabul etmediği için hürriyet- resimde sorun yaşanmış. el atıyoruz şimdi picamatic güzel siteymiş bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 o resimdeki ne bayrağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Reogmar mitingde var mıydın bilmiyorum ama AB yanlısı sendika ve partilerin, başıbozuk sol örgütlerin klasik eylemlerinden birisi daha oldu bu ve fotoğrafta yaşananlar beklenen şeylerdi. Daha miting alanının girişinde sorun çıkardı başıbozuk çeteler, üstlerinin aranmasına izin vermediler, camı çerçeveyi indirmeye başladılar, kendilerine engel olmak isteyen sendika görevlilerinin ağzını yüzünü kırdılar. Kısacası tüm halkımızın ortak bir paydada buluşmasına fırsat sağlaması gereken talep mitingleri saçma sapan kişilerin elinde bu hale geldi. Bundan sonra sıradan insanlar daha çekinik davranacak eylemlere katılırken. Tabi burada DİSK, KESK, CHP vs. kendini sorgulaması lazım, bu başıbozuk grupları aralarına alarak daha nereye kadar beraber hareket edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ondan sordumdu bayrağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kavgayı başlatan SDP denen gruptu, onların ardından ESP, Kızıl Bayrak, Alınteri vs. saçma sapan pek çok dangalağa gün doğdu, oraya buraya saldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 SDP hatırladığım (yanlış hatırlamıyorsam tabi ki) kadarıyla sakin bir toplukuktu genelde. Halkevleri ve kollektifler de orada olacaktı, onlar hırt topluluklardır genelde, onlardan beklerdim. Neyse. Ben de bıktım artık bu uç militan sol örgütlerin "mücadelemiz" ayağına sağa sola saldırmasına. Hayır, bazı sol örgütlerin üyesiyim, ama bu şekilde vandal davrananlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. Kaldıraç, alınteri vs. bunların başında geliyor hep. Acilen çekidüzen vermeleri gerekiyor kendilerine. Pekaziz'in dediklerine göre yorum yaptım. Gerçi sırf orda görülen şeyler değil. Ben de gidecektim ancak 1-2 engel dolayısıyla gitmeyeyim dedim, pişman da olmadım. Güzel bir miting olabilirdi halbusi. Hem polis, hem radikal sol örgütler ve diğer başka faktörler tarafından sabote edilmiş yine. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu konuda polisi suçlayamıycam, ben olsam o ortamdaki her kişiye aynı müdaheleyi yapardım. ne işin var bölücünün yanında, ayır kendini arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 pekaziz said: Kavgayı başlatan SDP denen gruptu, onların ardından ESP, Kızıl Bayrak, Alınteri vs. saçma sapan pek çok dangalağa gün doğdu, oraya buraya saldırdılar. Tee yıllar önce ankara siyasalda öğrenci birliği (veya bunun gibi bir oluşumun) başkanının sivil polis çıktığını hatırlıyorum, bu tür gruplar arasında da resmi görevli değilde daha çok başka amaca hizmet eden liderler var sanırım ,yoksa bu kadar dangalaklık yapılamaz, etrafı sağı solu kırmanın ,kavga çıkartmanın başka mantıklı açıklamasını göremiyorum (futbol fanatikliği hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bunlarınki cahillik işte, birileri kışkırtıyor, bunlar da ya karı kız ayağına ya gerçekten bir şeyler yapıyo olabilmek için hayatlarında, bu tip işlere girişiyor. günümüz komünizm özentisi gençlerinin bölücülüğe alet edilmesi tam anlamıyla bu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 adamlar çuvallarla taş taşıyorlar mitinglere, kaldırımları sökmek için aletler falan. savaşa gidiyorlar zaten. ( bunu yapan işçiler değil şu sol zımbırtılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Buyse said: ( bunu yapan işçiler değil şu sol zımbırtılar) zımbırtılar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 herkes biliyor kimin kim olduğunu rahat ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 GwindonSurion said: Buyse said: ( bunu yapan işçiler değil şu sol zımbırtılar) zımbırtılar derken? provakatif ve şiddet yanlısı sol örgütler=sol zımbırtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 o bayrak disk flaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar