Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

miting de karanlık tablo

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

Reogmar mitingde var mıydın bilmiyorum ama AB yanlısı sendika ve partilerin, başıbozuk sol örgütlerin klasik eylemlerinden birisi daha oldu bu ve fotoğrafta yaşananlar beklenen şeylerdi.

Daha miting alanının girişinde sorun çıkardı başıbozuk çeteler, üstlerinin aranmasına izin vermediler, camı çerçeveyi indirmeye başladılar, kendilerine engel olmak isteyen sendika görevlilerinin ağzını yüzünü kırdılar.

Kısacası tüm halkımızın ortak bir paydada buluşmasına fırsat sağlaması gereken talep mitingleri saçma sapan kişilerin elinde bu hale geldi. Bundan sonra sıradan insanlar daha çekinik davranacak eylemlere katılırken.

Tabi burada DİSK, KESK, CHP vs. kendini sorgulaması lazım, bu başıbozuk grupları aralarına alarak daha nereye kadar beraber hareket edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

SDP hatırladığım (yanlış hatırlamıyorsam tabi ki) kadarıyla sakin bir toplukuktu genelde. Halkevleri ve kollektifler de orada olacaktı, onlar hırt topluluklardır genelde, onlardan beklerdim. Neyse.

Ben de bıktım artık bu uç militan sol örgütlerin "mücadelemiz" ayağına sağa sola saldırmasına. Hayır, bazı sol örgütlerin üyesiyim, ama bu şekilde vandal davrananlardan mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor. Kaldıraç, alınteri vs. bunların başında geliyor hep. Acilen çekidüzen vermeleri gerekiyor kendilerine.

Pekaziz'in dediklerine göre yorum yaptım. Gerçi sırf orda görülen şeyler değil.

Ben de gidecektim ancak 1-2 engel dolayısıyla gitmeyeyim dedim, pişman da olmadım. Güzel bir miting olabilirdi halbusi. Hem polis, hem radikal sol örgütler ve diğer başka faktörler tarafından sabote edilmiş yine. Peh.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Kavgayı başlatan SDP denen gruptu, onların ardından ESP, Kızıl Bayrak, Alınteri vs. saçma sapan pek çok dangalağa gün doğdu, oraya buraya saldırdılar.

Tee yıllar önce ankara siyasalda öğrenci birliği (veya bunun gibi bir oluşumun) başkanının sivil polis çıktığını hatırlıyorum, bu tür gruplar arasında da resmi görevli değilde daha çok başka amaca hizmet eden liderler var sanırım ,yoksa bu kadar dangalaklık yapılamaz, etrafı sağı solu kırmanın ,kavga çıkartmanın başka mantıklı açıklamasını göremiyorum (futbol fanatikliği hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

bunlarınki cahillik işte, birileri kışkırtıyor, bunlar da ya karı kız ayağına ya gerçekten bir şeyler yapıyo olabilmek için hayatlarında, bu tip işlere girişiyor. günümüz komünizm özentisi gençlerinin bölücülüğe alet edilmesi tam anlamıyla bu zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...