Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Ne zaman olucak ? Ve ya hangi serverlar birleşicek bir bilgisi olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Böyle bişeymi olacakmış? Ne çapta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 hic duymadim boyle bisi ben yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 official forumlarda,pvp patch geldiginde patch notlarında yazıyodu aralık ayında birleştiricez dediler. hatta baya muhabbeti gecti official forumlarda hangi server birleşmeli neler olmalı neler olmamalı... yeni bişey degil yani pvp patchle zaten acıklanmıştı serverların birleştirilmesi. biraz gecikmesinin nedenide herkesi memnun edicek sekilde, kimseyi uzmemek için oldugunu sölediler. (ör: PvP şehirleri nası yapıcaklar kimse bilmiyo hala) he birde şöle bi acıklama yaptılar, ornegin rp-pvp serverı ile normal pvp serverları birleştirilmicek. yada rp-pve serverıyla normal pve serverı birleştirilmicek. yani her server kendisi gibi olan serverlarla birleştirilcek ama hangisi hangisi ile birleşicek orası belli degil daha. tek sorun şu aşamada şehirler olarak gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya ben dün akşamdan beri oyunu oynayamiyorum bile normalde 180 ms fln ken 4000-5000 ms ye çıkıyor nedir bu durum serverdan değil galiba adsl kullanıcısıyım dellencem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bende ve bir arkadaşımdada öyle.Serverda adamlara sordum insanlar lag yok dedi.Bunun tek açıklaması bizim yurtdışı çıkışlarda bakım vs birşeyler var.Yakında düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 stinger said: Bende ve bir arkadaşımdada öyle.Serverda adamlara sordum insanlar lag yok dedi.Bunun tek açıklaması bizim yurtdışı çıkışlarda bakım vs birşeyler var.Yakında düzelir. cuma günü türk telekomun çalişmalari varmişta bilmiyorum aoc oynayan arkadaşım yok türk. diğer yabancılarda biz çok rahatiz mis gibiyiz dediler umarım geçici bişidir veya benden kaynaklı değildir abi türklere sordum adamlar yok 160 sabit falan dediler şimdi bi arkadaşla konuşyorum adamda msne bile zor girdim diyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Lag varmı diye sordum 6-7 kişi yok yazdı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar