Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
official forumlarda,pvp patch geldiginde patch notlarında yazıyodu aralık ayında birleştiricez dediler. hatta baya muhabbeti gecti official forumlarda hangi server birleşmeli neler olmalı neler olmamalı... yeni bişey degil yani pvp patchle zaten acıklanmıştı serverların birleştirilmesi.
biraz gecikmesinin nedenide herkesi memnun edicek sekilde, kimseyi uzmemek için oldugunu sölediler. (ör: PvP şehirleri nası yapıcaklar kimse bilmiyo hala)
he birde şöle bi acıklama yaptılar, ornegin rp-pvp serverı ile normal pvp serverları birleştirilmicek. yada rp-pve serverıyla normal pve serverı birleştirilmicek. yani her server kendisi gibi olan serverlarla birleştirilcek ama hangisi hangisi ile birleşicek orası belli degil daha. tek sorun şu aşamada şehirler olarak gozukuyo.
Mesaj tarihi:
ya ben dün akşamdan beri oyunu oynayamiyorum bile normalde 180 ms fln ken 4000-5000 ms ye çıkıyor nedir bu durum serverdan değil galiba adsl kullanıcısıyım dellencem
Mesaj tarihi:
Bende ve bir arkadaşımdada öyle.Serverda adamlara sordum insanlar lag yok dedi.Bunun tek açıklaması bizim yurtdışı çıkışlarda bakım vs birşeyler var.Yakında düzelir.
Mesaj tarihi:
stinger said:
Bende ve bir arkadaşımdada öyle.Serverda adamlara sordum insanlar lag yok dedi.Bunun tek açıklaması bizim yurtdışı çıkışlarda bakım vs birşeyler var.Yakında düzelir.


cuma günü türk telekomun çalişmalari varmişta bilmiyorum aoc oynayan arkadaşım yok türk. diğer yabancılarda biz çok rahatiz mis gibiyiz dediler umarım geçici bişidir veya benden kaynaklı değildir


abi türklere sordum adamlar yok 160 sabit falan dediler şimdi bi arkadaşla konuşyorum adamda msne bile zor girdim diyor anlamadım.
×
×
  • Yeni Oluştur...